Hány hetes terhesen voltatok először a nőgyógyásznál?
Figyelt kérdés
Szerintetek nagyon korai lenne, ha 5hetesen mennék először, vagy inkább várjam meg a 6. hetet?2016. jún. 2. 17:12
11/18 anonim válasza:
5 hetes voltam. Szabályos petezsák volt, majd egy hétre rá már szívhang is. Én nem tudnék várni 8 hétig.....
12/18 anonim válasza:
2 vetélés után már a pozi tesztnél hívtam a dokit,hogy mennék a gyógyszerért. Alap esetbe kb a 7-8. héten mennék amikor már tutira van szívhang is :)
13/18 anonim válasza:
7 hetesen érdemes akkor már van szívhang :)) Előtte nem nagyon :)
14/18 anonim válasza:
7 hetesen voltam, már megölt a kíváncsiság, de a dokim pont 2 hét szabin volt, és amúgy is türelemre intett, hogy előtte nem biztos, hogy látnánk a pulzálást. És tényleg addigra már ott volt :)
15/18 anonim válasza:
1. terhesseg: 6 hetesen, azutan 12 hetesen.
2. terhesseg: 12 hetesen volt az elso uh.
3. terhesseg: 8 hetesen verzes miatt, de egyebkent 12 hetesen mentem volna.
4. terhesseg: 6-7 hetesen megyek most komplikaciok miatt.
16/18 anonim válasza:
5hét 5 nap. Petezsák és 1,2mm embrio is látszott már. [link]
17/18 anonim válasza:
Sex után (05.03) kèt hèttel nem jött meg, utánna 05.18-án mentem orvoshoz(mindenki döntse el hány hetes voltam) 13mm vastag nyálkahártyát látott. Most 06.02-èn voltam ès van szívhang
18/18 anonim válasza:
Nem jott meg,csinaltam tesztet ami eros pozitiv lett,utana 5hetesen mentem el nogyogyaszhoz,aki megtudta mondani,hogy jo helyen tapadt meg es nem mehen kivuli,de szivhang nincs meg igy visszarendeltek 8-9hetesen,akkor mar volt szivhang,ott volt a baba.
Mostmar a 17.hetben jarok elso baba.
Ez legyen mindenkinek a sajat dontese hogy mikor megy es miert,valaki szeretne hamar megtudni,hogy mivan vele es vannak akik megvarjak.Mindenki mas es mas.
Boldog babavarast mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!