Terhesen szabad vízipipázni?
Fogadni mernék hogy te írtad ki a vodkás kérdést is? Megkérdezhetem hány éves vagy?
Én nem tenném a helyedben.
Na most én se a kérdésre válaszolok.
Komolyan kérdem a válaszadóktól hogy miért baj ha valaki feltesz egy kérdést? Miért kell egyből mindent felfújni, meg a kérdezőt mindennek lehordani, azért mert figyelni akar a babájára??? Ezért nem való neki a gyerek? Nyilván nem azért tette fel a kérdést hogy basztassátok.
Hát ássátok el magatokat akik provokatív válaszokkal bombázzák az ártatlan kérdezőket.
Úgy látom ma kifejezetten szoros a verseny az év anyukája címéért. Kemény a mezőny.
Kedves kérdező!
A magam részéről nem tudom. Valószínűleg nincsenek még randomizált, nagy esetszámú tanulmányok a terhesség alatti vízipipázás rövid és hosszútávú következményeiről. De annyit elmondhatok, hogy vízipipa nélkül is van élet. Márpedig azt a retkes 9 hónapot (szorozva a gyerekek számával), amit egyes elvetemült nők életük egyik legszebb időszakának hívnak, ki lehet bírni vízipipa nélkül. És akkor a probléma megvan oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!