Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesen szabad vízipipázni?

Terhesen szabad vízipipázni?

Figyelt kérdés
Nem dohányt raknánk bele, hanem csak azt az ízesített követ. Dohánnyal nyilván tilos, de így? Ebben nincs se nikotin, se semmi, csak ízesített gőz.
2016. máj. 30. 14:30
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nem értem, miért kell bunkónak lenni. Mivel nem találtam semmit a neten róla, ezért kérdeztem meg itt. És nyilván nem fogok vízipipázni, ha nem tudom biztosra, hogy biztonságos, de azért kérdeztem meg, hátha valaki tudja. Dohánnyal eszembe se jutna, de ezek csak ízesített kövek, azért nem is értem, hogy mi baj lehetne belőle.

De azért nem kell bunkózni.

2016. máj. 30. 15:06
 12/15 Mono144 ***** válasza:
44%
Mondjuk úgy nagy általánosságban szerintem nem szokás kismamáknak ilyesmit csinálni. De én ez esetben azt javaslom kérdezd meg a védőnődet vagy a nőgyógyászodat. Ők konkrétan választ fognak neked erre adni.
2016. máj. 30. 15:14
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ennyi semelyes felnőtt embert ..

Egy két alkalomból semmi baj nem lesz

2016. máj. 30. 15:29
 14/15 anonim ***** válasza:
72%

Valószínűleg tisztában vagyunk a dolgokkal hogy nem szabad, csak esetleg azzal nem, hogy egyáltalán nem szabad, vagy pedig egy kevés belefér? Itt most az alkoholra céloztam. Nekem a dokim azt mondta hogy 12 hetes korig nem lehet alkoholt fogyasztani. De nem arról van szó, hogy kell és mindenáron kell, hanem hogy ha adódik olyan alkalom, akkor lehet-e egy keveset vagy mennyit lehet amiből nem lesz baj? De szerintem ez az amit senki se tud, csak annyit tudunk hogy nem lehet!

Kedves kérdező, bocsi hogy nem a kérdésre reagáltam, csak ezt még meg akartam ide írni. A vízi pipához én nem értek. :)

2016. máj. 30. 15:39
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet, hisz csak izesitett vizgozt szivnal.
2016. jún. 18. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!