Még visszafordulhat? Nagyon megijedtem.
Pénteken töltöttem a 35.hetet és pont aznap szinte egész nap fájt a pocak, görcsölt, a bébi nyomkodta kifelé magát, tegnap az UH-n kiderült, hogy az eddig fejfekvéses babám megfordult, most valahol a far és a haránt fekvés között van. Ráadásul elég nagy baba, tegnap volt 2840 gr.
A doki azt mondta, hogy készüljek a császárra, szerintettek van még esély rá, hogy visszaforduljon?
Esély a szülés megindulásáig van! A dokid csak azért mondta, hogy felkészítsen lelkileg. Sokkal rosszabb a szülőszobán megtudni, hogy császár lesz! Nálam természetes szülésnek indult, császár lett belőle. Nagyon nehezen dolgoztam fel a műtét tényét, de a picuri mindenért kárpótol! Neked könnyebb lesz, ha a műtétre készülsz fel és természetesen szülöd meg!
Meg lehet fordítani fizikálisan, de ezt kevés orvos vállalja be, mivel ha rosszul fordítja, a kicsit megsérülhet.
Ha szoktatok beszélgetni, egy "hullámhosszra" kerülni a babáddal, beszéld meg vele, magyarázd el a helyzetet, hátha jobb belátásra tér és visszfordul.
Szerencsére nem vagyok kis alak, talán helye lenne még, főleg, hogy mindezt pénteken csinálta.
Igen, most próbálom "meggyőzni" őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!