Ma egész délelőtt nyílalt a jobb petefészkem úgy hogy még a hüvelyemben is éreztem. Most már csak a hüvelyemben érzem néha. Mitől lehetett?
Néhány másodpercenként éreztem alig tudtam állni még ülve is fájt de úgy elviselhetőbb volt mert kb csak fél percenként nyílalt bele.Voltam dokinál de nem a sajátomnál most más helyettesíti de Ő csak annyit mondott hogy zárt a méhszájam és szedjek Panangint 3x1. Volt már valakinek hasonló?És mitől volt vagy mitől lehet?Eléggé félválról vette a dolgot ez a doki és kicsit aggódom.
23 hetes vagyok.
Szerintem nyugodj meg ha látott orvos és ő úgy látta hogy minden oké higgy neki!Lehet hogy a pocakod hirtelen növekedése miatt fájdult meg!
Én pár hete begörcsöltem és a doki nekem is csak a méhszájat nézte meg és tudta hogy nincs gond.De ha nem vagy nyugodt kérhetsz beutalót rendkivüli UH-ra
pár napja voltam 4D mindent rendben találtak igaz akkor még nem fájt.De majd kedden megint megyek dokihoz a sajátomhoz majd tőle is megkérdezem szerencsére most már elmúlt vettem be Panangint ahogy a doki javasolta és mellette nagyon sokat pihentem.
Azért köszi a választ!
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!