Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, Anyukák! Ti mikortól...

Kismamik, Anyukák! Ti mikortól hordtatok kismamaruhákat?

Figyelt kérdés

13. hétben vagyok, de borzasztóan kényelmetlenek a farmerjaim. Ülő munkát végzek, a nacik valahogy nagyon nyomnak, kigombolni nem akarom, mert ahogy felállok csúszik lefele, és mindig elfelejtem, hogy kigomboltam. :) Méretre simán jó lenne mind, a szabáduk miatt nem jók. Valamihez öv kellene, de azt sem viselem el. :(

Nem vagyok sajnos vékony alkat, és puffadok is rendesen.

Most rendeltem próbaképp kismamafarmereket, de nem fura ilyen korán?

2016. máj. 29. 09:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szia, hàt èn pàr hete vettem 2 kismama nacit, azt hordom dolgozni is most vagyok 21 hetes kb a 18.-tol hordom.

Meg nyàrra vettem ruhàkat de azok sima M-es ruhàk nem kismama ruhàk. :)

2016. máj. 30. 19:38
 12/12 anonim válasza:
Én most tartok a 12. hétnél lassan és hát én sem voltam nagyon vékony sosem, szóval nekem is igencsak látszik már, puffadás is van, eléggé feszülök. Múlt héten vettem egy kismama farmert, felpróbáltam, elég kényelmesnek találom :) Ahogy viszont jön a jóidő, váltok én is legging-re , hosszú felsőkkel, szerintem az a legkényelmesebb. Annyi mákom van, hogy eleve van két farmerom, ami hosszított derekú, nem gombos, hanem elég kényelmesen belesimul még a poccom, nem szorít. Szóval ha van úgy időd, kitudod fogni azokat a darabokat, amik esetleg még nem kimondottan kismamanacik, de nem szorosak. Kérdés, hogy meddig lesz jó :) Nekem is eléggé leredukálódott a nadrágok száma, párom meg csak néz, hogy minden héten kell venni új ruhát :D Úgyhogy egyáltalán nem vagy fura helyzetben, mindenkinél más és más, a lényeg, hogy komfortosan érezd magad, főleg a nyári kánikula közeledtével!;-)
2016. jún. 1. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!