Én egyszerűen nem hordtam a gyűrűimet a terhesség végéig, eltettem őket otthon.
SZülés után már nem szorítottak uh újra hordani kezdtem.
Nem kell ebből nagy ügyet csinálni szerintem. Az meg se fordult a fejemben hogy láncot vegyek miattuk.
2016. febr. 7. 10:56
2/9 anonim válasza:
Kisfiamnàl 20hetesen polcra került. Most a kislànyomnàl még hordom 32hetesen,nem vizesedek,sőt "lötyög" az ujjamon.
De nem értem a kérdést. Nem fogod lerakni,csak aranyat hordhatsz,de nem akarsz làncot venni???? Szerinted mit fognak tanàcsolni??? Mondjuk az jó dolog,hogy ez a legnagyobb problémàd.
Hord bőr vagy szövet szìjon. Varrd bele a ruhàdba reggelente. Vagy tedd a tàskàdba.
2016. febr. 7. 10:57
3/9 anonim válasza:
Nem vennék ezért nyakláncot. Tedd el addig.
2016. febr. 7. 10:59
4/9 anonim válasza:
Nekem is csak az utolsó hetekben kellett levennem a gyűrűimet. Bekerültek a dobozukba, aztán szülés után pár héttel visszavettem. Ha arany láncra akarod tenni, akkor össze fogják egymást karistolni, szerintem nem jó ötlet.
2016. febr. 7. 11:03
5/9 anonim válasza:
4. vagyok. Nekem is fontos volt a gyűrűm, 10 év házasság után vettem le először őket.
2016. febr. 7. 11:04
6/9 A kérdező kommentje:
2: szerintem is jó dolog, hogy ez a legnagyobb gondom most, és örülök, a 3. trimeszter sokkal jobb, mint a 2. volt.:) szerencsés vagyok, gondolom.
2016. febr. 7. 11:23
7/9 anonim válasza:
Mikor nem jött rám nem hordtam, az eljegyzési nagyobb volt, így az ment a középső ujjamról a gyűrűsre. Szülés után meg megnagyobbítattuk a jeggyűrűt, mert szoros maradt.
2016. febr. 7. 11:27
8/9 anonim válasza:
Nekem is úgy volt, hogy az utolsó hónapban nem hordtam a karikagyűrűt, de a jegygyűrűt tudtam hordani, mert az nagyobb volt. Aztán szülés után vissza tudtam venni a karikát is. Emiatt nem kell venned láncot, ha amúgy nem akarsz.:)
2016. febr. 7. 14:32
9/9 anonim válasza:
Nem kell aranylánc, kb 50-100 forint egy szál bőr (színt is választhatsz, akár kék, vagy rózsaszín, mint a baba neme, bár a jegygyűrűhöz nem sok köze van :D), arra ráhurkolod, és még jól is mutat :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!