Ciki kérdés. Szülőszoba, vajúdás pisilés?! Többi lent
Aki szült már, tudna nekem írni tapasztalatot?
Pl több órás vajúdás közben már pisilni kell a szülőágyon, de közben szívód a gázt(tehát kicsit kómás vagy) Szóltatok a szülésznőknek? Hogy hoppá vizelni kell, vagy erre nem volt idő és az ágyra sikerült?
Ez ilyenkor ciki?
Vagy ekkor mi a teendő? Ha már nyom a baba akkor is előfordul a pisilés?
Nem ciki. Nekem más is besikerült az egyik szülésemnél, ha érted...
Kellemetlen, de ott mindennapos. Ne aggódj emiatt, láttak már cifrábbat is :)
Kétszer szültem. Beöntés után pisiltem, szülőágyon nem kellett pisilnem. Utána meg nem ment az elsőnél, akkor katétert raktak fel, a másodiknál sikerült pisilnem.
Szóval nem pisiltem be, vagyis oda. :)
De a másodiknál sajnos más sikerült...pedig előtte kb 1 órát voltam a mosdóban... :)
Én járkáltam,néha a sarokkádban is jól esett ücsörögni,tehát alig feküdtem az ágyon. Max 1 órát,azidő alatt meg nem kellett pisilnem. Mondjuk nem tudom,otthon hogyan működik,de én nem kaptam katétert,elmentem.pisilni ha kellett. Az utolsó 1 órában meg összefolytak a fájások,így fel sem tűnt hogy pisilnem kell vagy nem.
Ne aggódj semmin,én úgy gondolom,hogy szülésnél semmi sem ciki!
Hidd el nem nagyon kell pisilned majd,mivel enni inni nem nagyon lehet meg nem is kìvànod majd. Ami folyadék van benned azt kiizzadod.
De ha mégis az sem ciki,ez ilyen dolog, aki kicsit otthon van biologiàból tudja hogy kifele jövet a baba nyomja a végbelet és a hugyhólyagot is ütögeti,ìgy ha vmelyiknek van tartalma az biza kiürül😁
Ezzel ott is mindenki tisztàban van, és sok ilyet làtnak. Ha ott leszel ez lesz a legkisebb problémàd.
Nyugi, nem foglalkoznak ezzel.Én kimentem mondjuk wc-re, meg amúgy is járkáltam, amikor meg már nagyon fájt, vízben voltam.
Utolsó meg nem tudom miért írja, hogy nem lehet inni.Én rengeteg ásványvizet megittam vajúdás alatt.Lehet inni, nem kiképzőtáborban vagy.
6#os vagyok
Azért mert ha sürgősségi csàszàr van,akkor nem lehet tele a gyomrod.
Az elején én is ihattam volna,de pl én nem is kìvàntam,aztàn mondta a szülésznő,hogy mostantòl csak kortyokat ha kell. De mivel àltalàban a hànyàs is jelentkezik ezért sem szoktàk ajànlani,hogy igyàl meg 5 litert vajúdàs alatt.
Nem azt mondtam,hogy egyàltalàn nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!