2. terhesség 40 felett?
Első vagyok. Most vagyok 15 hetes terhes első babával, 40 évesen. Nem így terveztem anno az életem, hogy majd "idős" anyuka szeretnék lenni, de így alakult, most jött össze.
Igazából nem tudok semmi extráról beszámolni ami a terhességet illeti, mert az égadta világon semmi bajom nincs és eddig sem volt. Jó, az elején eléggé kicsit húzott az ágy, többet aludtam, mint addig, de már ez is elmúlt. Sosem volt rosszullétem, hányingerem, semmilyen ilyen-olyan vérzés.
Lehet, hogy több vizsgálatra kell elmennem a korom miatt, mint egy 25 éves kismamának, de amíg mindent rendben találnak, annyi baj legyen. :)
Pl. most voltam a héten genetikai vizsgálaton, a méhlepényből vettek mintát kromoszómavizsgálatra. Nem volt kellemes, de kibírható, és az egész max. 5 perc volt. Mondjuk ez nem kötelező vizsgálat, csak ajánlott, van aki nem egyezik bele.
Nem tudom mire vagy kíváncsi még, kérdezz nyugodtan.
Szóval szerintem csak a korod miatt ne mondj nemet a férjednek a családbővítésre. :)
Köszönöm a válaszokat. :)
Kicsit öregnek érzem magam hozzá, pedig állítólag 34-35-nek nézek ki. :) Na, de komolyan, azon is jár az agyam, hogy fel is kell nevelni. 59 leszek, mire ő 18, ha mondjuk 41 évesen megszülöm.
Nem idegeskedtek többet a baba miatt? Fizikailag hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!