Most akkor hogyan számoljam a szülés időpontját a baba mérete és a kírás között majd 4 hét külömbség van?
Amikor az első UH-d volt, akkor kellett a méret alapján belőni, és meghatároznia az orvosnak a várható időpontot.
Minél előrehaladottabb a terhesség, annál kevésbé mérvadóak a méretek már, mert egyéni eltérések vannak, ahogy mi sem vagyunk egyformák.
Nem értem, hogy ez a probléma miért épp most merült fel, amikor már 29 hetes vagy.
Amúgy meg a babák szokták tudni, hogy mikor kell megszületniük, úgyhogy ezen kár is aggódni.
az egyetlen rossz dolog az lehet, hogy beindítják feleslegesen, bár ha jól értettem, ők inkább későbbre tehették az időpontot.
A kis könyvedben amúgy benne kell lennie, de ha legközelebb mész az orvoshoz, akkor kérdezz rá, ha nem találtad meg.
ez nem így működik :)
a 1.2 genetikai uh-on mondják meg pontosan mekkora és ezt be is írják a kiskönyvbe, ha több az eltérés 1 hétnél a mensi szerint.
nézd meg a papírjaid között, hogy mit írtak a 12. heti genetikain, azt fogják figyelembe venni és akkora is a baba. 12- héttől már öröklött testalkat miatt mindegyik babának más a mérete, ezért azok már nem számítanak, csak a gép dobja ki a "szülés várható idejét", de tényleg nem lényeges, hiszen nem 3kiéóval születik minden baba, 2 kiló különbségek vannak
Szia. Az előttem szólók jól írták. A 12.heti UH a lényeg. Nekem a fogantatás előtt 3 hónappal volt az utolsó menzesz. Nem 3 hét a különbség, 3 hónap. Nem is foglalkoznak az utolsó menzesszel. A kiskönyvbe is a 12 heti UH alapján írták a várható szülési dátumot.
Neked oda mit írtak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!