Reggeli rosszullét a terhesség nagyon korai szakaszában lányt jelent?
A férjem spermaszáma alacsony, míg nekem IR-em és PCOS-em van, így az, hogy terhes lettem egy csoda! Az orvos szerint semmi esély nem volt rá, és mégis összejött!
Az, hogy milyen a neme mindegy, csak megmaradjon és egészséges legyen, de persze amilyen kíváncsi természet vagyok rögtön tudni akarom.
Azt olvastam, hogy a reggeli rosszullét (főleg a terhesség elején) lányt jelent.
Van valakinek tapasztalata?
Én a terhesség 4. hetében kezdtem a reggeli hányást, most a 6. hétben még rosszabb. Ez akkor jelenthet lányt?
Elsőm lány,semmi bajom ne mvolt.
Most 20 hetes vagyok másodikkal,nem tudjuk a nemét,de még most is van hányingerem.
Nem
Csak simán azt jelenti h terhes vagy
Bocsi de annyira nincs ezeknek értelme
Orvosok is megmondták mar annyiszor hogy NINCS ÖSSZEFÜGGÉS :)
Egy fiam es egy lányom van es mind a kettőnél hányás mentes voltam :)
Boldog babavàrsst !!:)
Ha nagyon kiváncsi leszel es nem bírod ki míg megmondják 14-16 héttől ki lehet próbálni a szodabikarbona tesztet de legjobban azis 18 héttől mondja meg
Nekem jól árulta el es sógornomek is :)
Es abban valóban van logika :)
És annak km értelme 13-as, amikor akkorra már 99 %-ban az uh-ból kiderül?
Nekem a 12. hetin megmutatta magát.
2-szer hánytam és kb. a 7-8. héttől non-stop émelyegtem, kislány lett.
Az az értelme ,hogy van akinél nem tudjak megmondani biztosra még 20. Uh elott
Unokanoveremnek végig nem derült ki biztosra csak tippelni tudtak
Ez a teszt lányt mutatott es lány lett
Biztosan nem válik be mindenkinek vagy lehet h véletlen dehát mókanak nem elmegy?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!