Reggeli rosszullét a terhesség nagyon korai szakaszában lányt jelent?
A férjem spermaszáma alacsony, míg nekem IR-em és PCOS-em van, így az, hogy terhes lettem egy csoda! Az orvos szerint semmi esély nem volt rá, és mégis összejött!
Az, hogy milyen a neme mindegy, csak megmaradjon és egészséges legyen, de persze amilyen kíváncsi természet vagyok rögtön tudni akarom.
Azt olvastam, hogy a reggeli rosszullét (főleg a terhesség elején) lányt jelent.
Van valakinek tapasztalata?
Én a terhesség 4. hetében kezdtem a reggeli hányást, most a 6. hétben még rosszabb. Ez akkor jelenthet lányt?
JelentHET. De nem biztos.
Nekem fiam van, én jól voltam végig. Erre anyósom azt mondta, mindkét terhességégét ugyanúgy végighányta. Egy fia-egy lánya van...
Nővérem tök jól volt. Pedig ő 2 lánnyal volt terhes.
SZóval ez kb annyit ér, mint has formából tippelni nemre. Vagy bejön, vagy nem...
Szia! Gratulálok a picihez:)
Na nekem pont fordítva volt. A lányommal eleinte semmi bajom se volt, 20 hetesen is még lapos has, semmi tünet pár mocorgáson kívül... (A vége volt pokol, koraszülés stb). A fiammal onnan tudtam, hogy terhes vagyok, hogy reggeltől estig hánytam, 4-18 hétig, fogytam de a hasam már 16-7 hetesen látták ismeretlenek is. Mindenkinél más szerintem ez is.
Gratulálok!
Én mindhárom terhességemnél hánytam, két lányom és egy fiam van. Igaz, a második lányomnál voltam pont a legrosszabbul, a 4. héttől éjjel-nappal hánytam. De a másik lányomnál és a fiamnál ugyanúgy 5. héttől kezdve rosszul voltam.
Gratulálok!
Nem hiszem hogy ennek van alapja. Már az 5. héten tudtam hogy terhes vagyok, de semmilyen "tünetem" nem volt. (később sem)
Nem hánytam a terhesség alatt stb.
A Lányom 9 hónapos :)
Barátnőm beteg volt egész terhesség alatt, nagyon sokat hányt az elejétől a végéig. Kisfia született :)
Nem jelent semmi egyebet, csak hogy rosszul vagy. :)
A fiammal anno összesen 2szer émelyegtem, de az is kb. a 10. hétben volt és kb. 5 percig tartott, de egyéb tünetem nem volt, kiírt napon született, végig jól voltam, még az utolsó héten is futottam a buszhoz (néztek is nagy boci szemekkel az emberek, mert 91 kg voltam akkor, nem vizesedés, hanem túlsúllyal kezdtem eleve), kapáltam a kertet, sziklakertet építettem, gazoltam, fűnyíróztam...
Most lányt várunk, egy kóbor rosszullétem sem volt még, pedig már a 28. hetet "nyomjuk". Fitt vagyok most is, 2 hét múlva festjük a szobákat, a fiammal focizok, bicajozok, tollasozunk stb...
Nincs összefüggés.
Pont annyira indikátor, mint egy érmefeldobás eredménye.
nem. én az 5. héttől hánytam, még most is hányok a 28. héten, és fiam lesz.
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!