A sok orrfujastol meg lehet nyilni? 32-ik hetben vagyok.
Figyelt kérdés
MAr 3-ik hete, hogy fujjom az orrom, eleg jol meg vagyok fazva, lazam az nincs csak meg mind takarodik. Atttol felek, hogy a sok orrfujastol megnyilok, vagy beindul a szules. Lehetseges? MAr koran kezdtem kemenyedni szedek 1-2 fel gyogyszert is, talan ettol vagyok megijedve, hogy ez a sok orrfujas nem hasznal az amugy is gynegebb mehemnek.Lehet koze hozza?2008. szept. 25. 12:05
1/5 anonim válasza:
Nem tartom valósznűnek. De próbáld ki, főzöl egy lábasban nem filteres kamillateát, és gőzölöd felette az arcod, 1-2 napig csinálod naponta többször, és el fog múlni.
Jobbulást!
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
2/5 anonim válasza:
én egész augusztusban allergiás voltam,tüsszögtem,és egyfolytában fújtam az orromat,de nem lett semmi baj. én is a kamilla teát és a kakukkfű teát javaslom mézzel, hamar rendbe fog tenni. Pihengess és jobbulást!
3/5 anonim válasza:
Szia! A méhszáj kínyilását hormon okozza az orr fújástól nem nyilhat ki.
4/5 A kérdező kommentje:
Kakukkfu teat szabad inni terhesseg alatt? Csak kerdem, mert van valami amit nem szabad, es mar nem tudom mi az.
2008. szept. 25. 13:01
5/5 A kérdező kommentje:
Es kosoznom a valaszokat:) egy kicsit megnyugodtam.
2008. szept. 25. 13:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!