17 hetes terhes vagyok, állandóan hüvelygyulladásban szenvedek. Már nem tudok mit kitalálni ellene! Árthat ez a babának?
Hüvelygyulladásra általában antibiotikumot és speciális gyulladáscsökkentö kúpot szoktak felírni.
Én most estem át egy két hetes antibiutikum kúrán.
Mindenképp kérdezd meg az orvosodat, de e mellett jó, ha kamillateában áztatod magad és a levendulás ülöfürdö is segíthet, persze nem az antibiotikumos kúra közben (ilyenkor nem szabad áztatni magad), hanem inkább majd utána megelözés képpen. Mindkettö gyulladás csökkentö, nyugtató hatású.
Jobbulást kívánok
Menj dokihoz,és vele beszéld meg,hogy mi a legjobb megoldàs.
Nekem is nehezen,de elmult,de én szerintem ne nagyon alaklmazz otthoni modszereket,Csak amit az orvos is ajànl neked.
Mindenkinek màs segit,bàr a kamillàs megoldàs nem lehet rossz ötlet,mondjuk én terhesség alatt nem szoktam fürdöt venni,csak zuhanyt.
Ne aggodj,nem lesz semi baj,beszélj a dokiddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!