Nagyon sok gondom van, így lehet abortusz kellene. De nem hiszem, hogy akarom. Megtartsam-e a babát vagy az abortusz mellett döntsek?
Először is nem értem, ha két hónapja szakítottatok , akkor a múltkori ciklusodban kellett volna észrevenni valamit..
Na de ez nem lényeg..Ha terhes lennél, akkor nem gondolod komolyan, hogy itt mondja meg egyidegen, legyen -e abortusz!
Ezt konkrétan a legjobb, ha magadban döntöd el, mellesleg nem elhanyagolható, ha anyukáddal beszélsz róla, mert lehet hogy szerencsédre a saját anyukád olyan lelki támaszod lesz , hogy el is felejted az abortusz létezését..ha pedig 3.-án nem jött meg, akkor 7. héten lehetsz, a doki már szívhangot és babát is lát az uh-n.
Nem voltak panaszaim. A fogamzásgátlót is nemrégiben hagytam abba, úgy 1-2 hónapja. És az a teszt, amit 8-án és 15-én csináltam az negatív lett. Csak a mai (25-ei) lett "pozitív" (halványan látszódott, nem úgy mint az első).
Ezért nem is tudom, hogy terhes vagyok-e vagy sem. Ha a 7. hétben lennék, akkor már az előző kettő is kimutatta volna, nem?
Szia!
Valóban nem dönthet senki helyetted, de kérlek semmi esetre se dönts hirtelen felindulásból. És az egyik előttem szólóval ellentétben, én azt mondom ne az eszedre hanem a szívedre halgass!Szerintem nálad rosszabb helyzetben lévők is vállaltak már babát, és valahogy csak kijöttek. Én most várok babát, és ha úgy döntesz megtartod, nagyon szívesen segítek neked! Emailem publikus, ezért ha úgy döntesz keress meg!
Kiki
Szia!
Én lehet most elfogult vagyok, mert tegnap estem át egy missed ab-on, elhalt a baba 9 hetesen. Szavakkal nem tudom leírni a fájdalmat és ürességet amit érzek. Folyton az jár az eszemben, hogy lesz-e nekünk valaha egy édes kis apróságunk? Egyébként nekünk sem túl jó az anyagi helyzetünk, de ha mindig mindenki arra várna, hogy mikor tud biztos jövőt teremteni gyermekének, akkor régen rossz lenne. Szerelmet találhatsz még, hiszen fiatal vagy, addig is édesanyád bizos nem fog magadra hagyni, és segít amiben csak tud.
Szia!
Szerintem nem vagy terhes,az esemény utáni kavar ezért nem jön meg.Orvoshoz kell menni!
Semmiképp se vetesd el! Gondolj arra, hogy Élet fejlődik benned! Senkinek sincs joga ahhoz, hogy elvegye mástól az életet!
Ne vetesd el! Inkább adj meg Neki mindazt a törődést és szeretetet, amit csak ember adhat egy embernek.
És ettől jobbnak, határozottan jobbnak fogod érezni magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!