Van olyan, hogy a magzatmozgás némi alhasi fájdalommal jár vagy ez valami más? Pl. Méhösszehúzódás? 23 hetes vagyok.
Szia! Én szoktam hirtelen fájdalmat, feszítést érezni a méhemnél, és ha megnézem, teljesen el van 'deformálódva', azaz a baba valahogy kinyomja magát. 1-2 perc után megszűnik, úgyhogy szerintem igen, okozhatja a magzatmozgás.
20 hetes kismama
Van bizony. Nem tudom, hogy te hol érzel fájdalmat, de nekem a babám a kezdetektől fogva jobb oldalra fészkelte be magát és a mai napig arra húz (a 31. hétben vagyok). Ahogy egyre erősebb, egyre gyakrabban érzek hirtelen éles fájdalmat a alhasam jobb oldalán, csak egy-egy pillanatig tart, a rúgás végével megszűnik. Fogalmam sincs, hogy mi van ott, de tényleg nagyon éles és kellemetlen.
Egyébként akkor fordul még elő, hogy fájdogál a pocim, amikor nagyon aktív a babám, vannak olyan napok, amikor egész nap pörög, szinte állandóan érzem, ilyenkor persze fél óránként pisilni járok és gyakran nap végére érzékeny az alhasam, kicsit fáj.
Én is szoktam lent érezni, egészen a szeméremdombnál vagy egy kicsit fölötte. Nyugi. :)
22 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!