Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek idő előtt kinyílik a...

Akinek idő előtt kinyílik a méhszája az könnyebben, gyorsabban szül, mert tágulékonyabb?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Nekem már 32 hetesen elkezdett rövidülni a méhszáj. 35 hetesen 1 ujjnyira végig kivoltam nyílva, ma a vajúdás 5 óra volt, de a kitolás az másfél óra és végül vákummal született meg a kislányom.
2010. ápr. 9. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
előző vagyok az akartam írni maga a vajúdás
2010. ápr. 9. 19:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
szülés napján kezdtem nyílni, 8órát vajúdtam, 50perc alatt megszültem.
2010. ápr. 9. 19:46
 4/5 Vilcsianyuja ***** válasza:
Én az 1000 (utolsó hétben már talán 1100) Cg-mmel, priming infúzió alatt, kb. 1 óra alatt teljesen kitágultam. Szóval talán nem is annak könnyebb és gyorsabb a tágulás, akinek valamennyire már nyitott a méhszája, hanem akinek már lerövidült a három ujjnyiról a méhnyaka. És az első masszívabb fájástól számítva két óra múlva született meg a kislányom. Szóval gyors szülésem volt, de nem éreztem könnyűnek :o)
2010. ápr. 9. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:

szia,

nekem a 27. héttől 2100 volt. a 40. hétre szültem, amikor beértem 3 ujjnyira voltam nyitva. 3 óra alatt meglett a kisfiam. a doktornőm végig azt mondta, hogy ha a 36. hétig kihúzom, aztán már örülhetek a rövidülésnek :) hogy ettől volt e gyorsabb nem tudom.

Ági

2010. ápr. 10. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!