5 hetes terhes vagyok. Ma egy csepp barna foltot találtam a betétemen. Nagy lehet a baj?
Figyelt kérdés
Nagyon megijedtem2008. szept. 24. 20:04
1/5 anonim válasza:
Nem kell mgijedni, az elején akár kisebb vérzés is felléphet. Ha nem lesz heves görcsöd, illetve nagy vérzés, akkor nincs semmi baj.
22 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
Szia!Először is nyugodj meg!Ha nem vérzel és nem görcsölsz, akkor remélem nincs nagy baj!Nekem valaki azt mondta,hogy lehet utómenszesz,de nem hinném,hogy ha nem vérzel akkor nagy a baj!DE keresd fel a dokidat!
Boldog babavárást!
31 hetes kismami
3/5 anonim válasza:
en is vereztem a terhesegem elejen de a doki meg nyugtatott ha nem eros a verzes es nem gorcsolok akkor semmi gond nincsen!
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem az első három hónapban minden alkalommal volt egy kis barna epcsételgetésem, amikor a mensi ideje kellett volna, hogy legyen. Olyan 10 hetesen meg volt egy alkalommal kicsit több, barnás, egyből futottam a dokimhoz, aki megnézett uh-n és mondta, hogy rossz helyen tapadt meg a méhlepényem, etől van a barnázgatás, de ne ijedj meg, ha erről is van szó, mert az még alakul, a 20 hetes uh-ra már felment a helyére.
5/5 anonim válasza:
Szia!
Mindenhogy menj dokihoz.Nekem is volt ilyenem.Valakinél normális,sajnos nálam nem volt az...Kórházba csináltak egy ultrahangot és kiderült a baj.Nekem is épp hogy csak pecsételő vérzésem volt.Nem is aggódtam,mégis...Szívből kívánom,hogy rendben legyen minden és pihenj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!