Szerintetek ciki terhesen kocsmaba menni?
Figyelt kérdés
Egy baratunk szulinapja lenne, 8 orakkor van a talalkozo, a regi helyunkon, annak is a padlastereben, ahol jol lehet szelloztetni. Nincs hangos zene, csak hangoskodo fiatalok (szol a hatterben valami zene, meg csocsoznak, billiardoznak korulottunk, es a reszeg ember is hangosabb...). A ferjem is jonne. Kb. 10-g maradnek ha birom addig. 24 hetes terhes vagyok, van mar pocim. Kicsit felek, hogy megszolnanak mit keresek ott. Szerintetek?2016. máj. 15. 18:59
11/17 anonim válasza:
Nyáron voltam kismama, jó nagy pocakkal, 30 fokos panellakásból néha estefele olyan szimpatikus volt egy közeli kocsma féle (igényes hely) kiülős része. Amúgy nem néztek flegmán vagy ilyesmi, nem éreztem cikinek, amúgy se felest ittam, hanem baracklevet..
12/17 anonim válasza:
Szerintem ha látják,hogy nem egyedül vagy,akkor senki nem fog beszólni,lehet lesz,aki csúnyán fog nézni,de azzal nem tudsz mit tenni...
13/17 anonim válasza:
En is voltam 4D-s ultrahang elott kocsmaban, fantaztam 😃😃 az volt kozel az epulethez, apumnak meg pisilnie kellett. Nem erdekelt, ha valaki megnezett, de miert is neztek volna meg? Nem soroztem, meg semmi alkohol, csak egy fanta volt :) ugyanolyan, mintha cukraszdaban lettem volna
14/17 anonim válasza:
Dehogy. Én fesztiválozni is voltam nyáron, terhesen. Tök aranyosak voltak az emberek, mindig rám mosolyogtak, kedvesek voltak. :)
15/17 anonim válasza:
Én ott dolgoztam...37.hétig.
Nálam nem azon csodálkoztak, hogy "kocsmában dolgozok", hanem hogy meg dolgozok.
Barátnőm sokat járt be hozzám, 3 hónappal később szült.
Napközben gyerekekkel is jöttek be kávézni üdítőzni emberek.
Nem ertem miért ne mehetnel. Ezzel az erővel üljön otthon egy kismama amíg meg nem szül??? Nem alkoholizálni mész, hanem ünnepelni.
Ja, nővérem 7 hónapos terhes volt, amikor TNT koncertre mentünk a Balcsin. Igaz, nem az első sorban voltunk, de volt hangerő...
Már kamaszok a csajok, semmi baj a hallásukkal.
16/17 anonim válasza:
Menj persze, nem fertozo beteg vagy. Menj emberek koze :)!
17/17 anonim válasza:
Nem hinném, hogy megszólnának, ha meg igen, tegyék maguk mellé :) Attól még, hogy babát vársz, nem leszel apáca, akinek zárdába kellene vonulni, ha bírod, akk menj, inni nem fogsz, am meg ha úgy van, otthon is lehet inni/cigizni kismamaként, nem kell ahhoz kocsma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!