23 hetes terhes vagyok és most mondta a doki, hogy megrövidült a méhszáj. (2000-es) 3 napja együtt voltam a férjemmel. Lehet ebből baja a babámnak?
Szia.
Igaz én kicsit idösebb vagyok 30 hetes,de nekem rögtön mondták,hogy a házasélet tilos.Csodálkozom,hogy neked nem mondták.Ha odafigyeltetek nemhiszem,hogy baj lenne belöle,de azért vigyázzatok.
Jó,az előttem szólót nem értem,mikor tilos a házas élet?
Igaz,én nem vagyok terhes,csak 2 gyermek édesanyja,de mi végig csináltuk,és semmi gond nem volt! Természetes,hogy a mélhszáj egy idő után rövidülni kezd,csak azt nem értem,ha már úgyis dokinál voltál,aki mondta,hogy megrövidült a méhszáj,akkor miért nem kérdeztél rá,ogy akkor most mi van? Nem harapják le senki fejét,ha valamit megkérdeznek Tőlük!
Egy idő után a méhszáj rövidül, ez természetes, én úgy tudom a lényeg hogy ne nyíljon idő előtt.
Nekem mondjuk alapból 2000 a méhszáj, már a terhességem kezdetétől :)
Nekem is a kezdetektől 2000-es az érték, konkrétan a 12. héttől. És az orvos egyszer sem mondta, hogy tartózkodjunk a szexuális élettől. Sőt, mi nagyon gyakran "gyakoroljuk", van hogy naponta 2x is :)
Szerintem nem lesz ettől semmi baja a babának. Nálunk is minden rendben van.
30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!