Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor jóslófájásod van mi...

Mikor jóslófájásod van mi történik? Nyilik a méhszáj? A jóslófájás együtt jár a keményedéssel is?

Figyelt kérdés
A jósló az mensi szerű görcs? 34 hetesen nem korai?
2010. szept. 3. 13:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem kell keményedni is..Jósló az igen menszi szerű görcs és inkább a derékban.Lehet nyílik a méhszáj is de a nyakcsatorna rövidül előbb én ugy tudom.Nem korai végülis!

Persze ha erősődik,nem múlik vagy a hasad is görcsöl akkor doki szerintem:-)

2010. szept. 3. 13:50
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszod. A derekam most nem fájt, menet közben voltam, sétáltam hazafelé, és a hasam görcsölt. Mint mensi előtt...! 3x is egymás után, de aztán elmúlt...
2010. szept. 3. 13:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap szinte egész nap görcsölt a hasam és a derekam. Előtte két nappal voltam orvosnál és még minden rendben volt. Ha görcsölsz szedj magnéziumot vagy MagneB6-ot.Én most vagyok 35 hetes és egyáltalán nem korai hidd el.Nekem kb. a 28. héten volt egy nagyon erős jósló fájásom akkor éreztem először de azt hittem megszülök kb. 5 percig tartott, azóta sem éreztem olyan erősen.
2010. szept. 3. 17:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez nagyon érdekes, mert én is mostanában kezdtem el érezni.37+2 hetes vagyok, és szombat óta érzem a jóslót.Nálam 2 féleképpen jön elő: vagy tompa mensi szerű összehúzódásom van ( mintha épp megjönne), vagy izomláz szerű érzésem a derekamban.Ez a derékfájás most ott tart, hogy meg sem szűnik, éjjel-nappal fáj.Egyszerű mozdulatok (séta, ágyban fordulás, felállás stb. )is fájdalommal járnak.2 napja járni is alig bírok a derekamtól.De biztos hatásos, mert 2 és fél hete még teljesen zárt, 2000-es volt a méhszájam.Most meg 1110-es, ami azt jelenti, hogy a külső és a középső méhszáj is nyitva van.Mondta az orvosom hogy ez valószínűleg a jóslók miatt van, és hogy örüljek neki, mert innen könnyebb megszülni a gyereket.Nem feltétlenül jár együtt keményedéssel.
2010. szept. 3. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!