Missed után pénteken voltam 2 hetes kontrollon. Az orvos azt írta a papírra zárt méhszáj. Akkor már fürödhetek kádba, és együtt lehetek a párommal?
Én azt hittem azért nem szabad együtt lenni és kádba fürdeni mert nyitva van a méhszáj és nagy a fertőzés veszés.
De a legutóbbi leletemre az van írva hogy zárt méhszáj.
Pedig csak két hét telt el a műtét óta. Hogy lehet az hogy ilyen hamar bezárt a méhszáj? Én úgy tudtam akár 4-6 hétig is nyitva lehet. De a leletem teljesen jó. Olyan mintha meg se műtöttek volna. Meddig várjak még az együtt léttel és a kádban való fürdéssel. Eddig tusoltam, de már szeretnék megmártózni a kádba. A menszeszem még nem jöt meg. De már nem is barnázok. Semmi jele a műtétnek.
Szerintetek? Bocs a hosszért.
Nem ajanlatos sem a furdes sem a szex.
Az meg egy friss seb belulrol a fertozes miatt kell betartani a 6 hetet nehogy barmi komplkacio kovetkezzen be!Szerintem tudtok varni meg egy par hetet legy nagyon ovatos ez nem vicc!
Nekem tavaly volt missed ab-om és két hetet mondott a doki már ami a szexet és ülőfürdőt illeti, viszont tampont nem használhattam az első mensinél.
Ha zárt a méhszáj, nem jut fel fertőzés, tehát elvileg lehet mindkettőt.
Mi mondjuk vártunk 4-5 hetet, de inkább a lelki része miatt.
Sajnálom, ami történt...
szia. nekem januárban volt missed-em. mi is 2 hetet vártunk. ha jól érzed magad akkor csak nyugodtan. de tampont tényleg ne használj még.
drukkolok hogy mihamarabb sikerüljön újra a baba
17 hetes kismama
Köszönöm a válaszokat. Szerintem már akkor bele is vágunk.
Már pénteken lesz négy hete a műtét.Válaszoló akinek tavaly volt van már babád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!