Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai ha lassan mindent...

Korai ha lassan mindent megveszünk a babának?

Figyelt kérdés

Várjunk még vele, vagy lassacskán megvehetjük a dolgokat?

21 hetes kismama

2008. szept. 24. 19:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
33. hetet kezdtük, és már csak a babakocsi és a légzésfigyelő hiányzik.
2008. szept. 24. 22:31
 12/15 anonim ***** válasza:

20 hetes vagyok, és a nagy dolgokon már túl vagyunk, azaz szobafestés, megvan a babakocsi, a pelenkázó, és a babaszekrény. A sógornőmtől fogunk örökölni egy csomó mindent, ezért nem vásárolgatok. Pedig én is egész nap csak a bababoltokat járnám:-))

Szerintem ha megvan az AFP,és a 18. heti genetikai uh, és minden rendben, akkor nyugodtan lehet már vásárolgatni!

2008. szept. 25. 08:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Mi 24 hetesek vagyunk, és már nagyon sok mindenünk meg van (babakocsi, hordozó, pelenkázó, kiságy, ruhák). A babakocsit nagyon jól kifogtuk, így nem hagytuk azt sem későbbre. Eddig semleges színű ruhákat, meg világos kékeket vettünk, de most már át kell állnunk a rózsaszínre:) Szerintem, ha úgy gondoljátok nyugodtan megvehettek ti is mindent, mert valóban nem attól függ a baba egészsége, hogy mikor veszi meg az ember a kis holmijait. Így is marad még ez-az amit netán menet közben elfelejt az ember, és akkor gyorsan meg kell venni!

Jó vásárolgatást és boldog babavárást!

2008. szept. 25. 09:07
 14/15 anonim ***** válasza:

Én a 31. hétben vagyok és ezen a héten kezdtünk el vásárolgatni, tulajdonképpen végeztünk is vele. Korábban nekem eszembe sem jutott, még ezt is korainak tartom (tulajdonképpen csak amiatt vettük most meg a dolgokat, mert most kerültünk akkora kocsi közelébe, amivel el lehet hozni egy kiságyat és útközben megvettük a babakocsit is, hogy ne kelljen még külön az után járkálni, ha nincs ez az autófüggőség, akkor én még vártam volna pár hetet).

Eddig dolgoztam, se időm, se gondolatom nem volt a boltokat járni. Nem babonából halogattam, hanem amiatt, mert szerettem volna valamilyen programot hagyni magamnak az utolsó hetekre is. Ha már mindent beszereztem volna, mint sokan mások és már most ott feszítenének a bababútorok, illetve a ruhácskák a szekrényben használatra készen, akkor fogalmam sincs, hogy mihez kezdenék az utolsó hetekben.

Én a vásárolgatást sem tartom túl időigényesnek: neten mindent kiválasztottam, odamentünk, elhoztuk. Elég sok ruhát kaptunk használtan, jó párat interneten rendeltem, a maradékot pedig egyszerre megvettem egy helyen, listával a kezemben mentem be és dobáltam be a dolgokat a kocsiba. Fél óra alatt készen voltunk. Nem azért, mert egyszerre ennyit rá tudtam költeni, hanem azért, mert így terveztem: elég régen tudnivaló, hogy terhes vagyok és vásárolni kell, minden hónapban félreraktam rá egy kisebb összeget, amit most szabadon egyszerre elkölthettem, megspórolva ezzel azt, hogy mindent egyesével hozzak el és összességében napokat töltsek boltokban.

Ha úgy érzed, hogy te szeretnél már most vásárolni, akkor rajta, de nem kényszer, ha előre gondolkodsz, akkor lehet később is, ez inkább személyiség függő: van aki a kilenc hónapból hatot legszívesebben babaüzletekben töltene, nekem speciel áll a szőr a hátamon bárminemű vásárolgatástól, ezért csináltam így, egy óra alatt.

2008. szept. 25. 09:12
 15/15 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,

Boldog babavárást és egészséges életet!

2008. szept. 25. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!