Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai ha lassan mindent...

Korai ha lassan mindent megveszünk a babának?

Figyelt kérdés

Várjunk még vele, vagy lassacskán megvehetjük a dolgokat?

21 hetes kismama

2008. szept. 24. 19:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%

Én most vagyok a 30hétben, de még semmit nem vettünk meg, csak éppen ami a kórházba lesz szükséges, semmi mást.

Mondjuk én babonából nem veszek előre semmit, persze ez nem azt jelenti, hogy előre nem szabad illetve nem lehet vásárolni.

2008. szept. 24. 19:12
 2/15 anonim ***** válasza:
57%

28 hetes múltam és minden megvan..gondoltam és egyszercsak kiderült hogy még ez is -az is kell...de már beszereztem és nem bánom, mert nagyon kezdek rosszullenni, fáj ésgyomorsav és szédülök...stb..tehát én a részemről jól döntöttem, ha te jol vagy teljesen, bár ilyenkor még jól kéne a legjobban, akkor várhatsz is, de veszteni nem fogsz vele..mindig vedd meg az akciós dolgokat.

Mi csak afestést hagytuk meg, de az még ráér..

2008. szept. 24. 19:13
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
En is a 21.hetben vagyok, es en meg varok 1 honapot. Persze azt nem mondom, hogy ha valaminek nagyon nem tudok ellenallni, azt nem fogom megvenni. Szerintem nyugodtan nekiallhattok a vasarlasnak, mert ugyis eltart egy darabig.
2008. szept. 24. 19:15
 4/15 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nyugodtan vedd meg amit szeretnél! Nem mindenki teheti meg, hogy a szülés előtt pár héttel, egyszerre vegyen meg mindent! Én a 23. hétben vagyok, de pl. a babakocsit már 17 hetesen megvettem, mert akkor volt egy nagyon jó lehetőség és nem akartam később dupla annyiért megvenni! Már elég sok kisruhánk is van és a kiságy is megvan. Nem hiszem, hogy attól függene a baba egészsége, hogy vásárolsz-e neki vagy sem! Én ismerek olyant, aki minden ilyen babonát betartott és sajnos mégis bekövetkezett a baj!

Ne aggódj, semmi rosszat nem teszel vele!

Jó vásárlást és boldog babavárást! :)

2008. szept. 24. 19:16
 5/15 A kérdező kommentje:

Kösy a válaszokat, tehát nem csak nekem esik nehezemre megállni hogy vegyek ezt-azt

jó babavárást

2008. szept. 24. 19:18
 6/15 anonim ***** válasza:
71%

Szia!

23 hetes kismami vagyok és a mi picurkánknak már szinte mindene megvan.Apránként megvettünk mindent meg volt amit kaptunk.Egyszerre nem ment volna anyagilag.Mikor mi volt akcióban.Megvan a kiságy,babakocsi,hordozó,pelenkázó fürdető állvány néhány ruhácska már csak pár téli ruhát kell vennünk mivel Januárra várjuk a babát meg a cumi cumis üveg ilyesmi.Szerintem nyugodtan vásárolj nem kell várni vele ha nem akarsz.Különben is én élvezem mikor a gyerek cuccok közül kell válogatni olyan édes darabok vannak :) Nehéz megállni hogy nehogy túlzásokba essek :)

Boldog babavárást és jó vásárlást!

2008. szept. 24. 19:32
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én a 31 hétben vagyok és még nem vettem meg szinte semmit!Részben örökölt babaruhák vannak,a többi meg mostanában kerül beszerzésre!

Boldog babavárást!

2008. szept. 24. 19:35
 8/15 anonim ***** válasza:
65%
Az utolsó válaszoló vagyok.Már a téli ruhákon is túl lennénk csak eddig nem tudtuk kéket vagy rózsaszínt kell majd ráadnunk :) De tegnap megtudtuk,és kék ruhácskák kellenek :)Ha még nem tudod fiú vagy lány lesz sok szép semleges színű dolgot meg lehet venni.Nekünk szerencsénk volt mert szinte minden kék amit megvettünk (babakocsi stb...)de ha most lány lenne azt sem bánnám mert nem a szín a lényeg hanem hogy mindene meglegyen és kényelmes legyen,kiszolgája a picurt.
2008. szept. 24. 19:36
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
az előző válaszoló vagy :) a 23 hetes kismamis üzenethez szerettem volna csatolni de megelőztek :)
2008. szept. 24. 19:37
 10/15 anonim ***** válasza:
57%

Mi megvártuk a 20. heti genetikai UH-t, akkor kezdtünk el vásárolgatni. Most már ki van festve a szoba, van pár ruhácskája, jövő hónapra tervezzük a kiságy, pelenkázó megvételét, és utána a többit.

22 hetes kismama

2008. szept. 24. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!