Tapasztalatok a sokadik terhesség tüneteiről?
Sziasztok. Sok fórumra feltettem a kérdést mert érdekel más kismamák tapasztalatai.
Nagyon boldog 29 éves kismama vagyok van már egy 6 éves fiam egy 4 éves lányom és egy 2 éves fiam. Annak idején sok mindent böngésztem a neten ugyanis parás tipus vagyok, nekem a terhességeim alatt az első 4 hónap alatt semmi tünetem nem volt észre sem vettem mert ál"menzeszem" volt és nem tünt fel hogy növekszik valaki a pocakomban amíg az kerekedni nem kezdett. Ám most a 29. Hétben vagyok és pokoli erős gyomor égésem van ami az első 3 manónál nem volt. Az érdekesség az hogy a mostani terhességemet már a 6. Héttől éreztem (hányinger, szag undor, börkoütés...stb) na most a valódi kérdésem az hogy tulajdonképpen most mire készüljek fel? Mert gyógyszert nem igen szedhetek a pocak lakom miatt próbáltam ezer féle régi "nagymama" házi megoldást hogy elmulasszam a gyomorégésemet de nem használt. Azon gondolkodom nem e lehet a terhes vitamin miatt mert az elevitet szedtem eddig de most a gravidára váltottam és igazából akkor kezdődött el. Édes anyám nagy humorista, folyton azt mondogatja hosszú haja lesz a babának. Szerintetek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!