Ma voltam a 36. heti vizsgálaton ahol a doki megvizsgált, azóta barnás folyásom van. Az mit jelent?
Figyelt kérdés
2008. szept. 24. 18:00
1/6 anonim válasza:
És milyen a folyás nyálkás? Nekem 8hete volt ilyen, igaz nem az orvosi vizsgálat után de rögtön bementünk a korházba és bent is tartotak és másnap meginditoták a szülést. Szerintem hívd fel az orvosodat mert lehet a nyákdugó ment el.
2/6 A kérdező kommentje:
A kérdező vagyok: nem volt nyálkás, hanem amikor már a menstruációd harmadik, negyedik napja van..
2008. szept. 24. 18:15
3/6 anonim válasza:
Szia! Nyugi. Ilyenkor már a méhszáj vizsgálat után 1-2 napig normális egy kis barna folyás. Nekem 34 hetesen is volt, és most is. De mondta is a dokim, hogy ne ijedjek meg, ilyenkor lehet egy kicsi. Ha holnap sem múlik el, akkor azért hívd fel az orvosod. 38 hetes pocakos
4/6 anonim válasza:
Menj be a kórházbe, mert ha véletlen a magzatvíz az akkor elég baj ha ilyen a színe..ellenben anyákdugó lehetne, de ez nekem furcsa..inkább nézess rá, jobb a biztonság..föleg ha folyamatos a dolog, akor jobban lehet a magzatvíz, és tényleg nem jó ha ilyen piszkos..
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, várok holnapig és utána hívom a dokit:)
2008. szept. 24. 19:28
6/6 anonim válasza:
Én a legelső válaszolo vagyok. Mi a helyzet? Minden rendben van veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!