Milyen Dr. Mosonyi Péter (Bp. ) magánrendelője?
SZia! kaptam értesítést arról,hogy válaszom érkezett, még sincs itt semmi...:-(( Egyébként ha van kedved írj privátban.
Szép napot!
Sziasztok!
Ahogy olvasom a soraitokat, én is lázba jöttem, hogy írjak nektek! Én is a Mosonyihoz járok, illetve eddig x voltam nála, mert a24. héten váltottam őhozzá :) A régi dokim nem kicsit volt pénzéhes :( Most a 32. hétben vagyok, szept közepén fogok szülni. Nagyon hasznos dolgokat írsz kedves kérdező, kicsit azt hiszem, meg is nyugodtam. :) Nagyon jó dolgokat hallok a Bajcsyról meg a dokimról, de azért még mindig bennem van egy kicsit a félsz :) 1. baba. Sajnálom, hogy neked ennyi veszteségen kellett átmenned, de ne aggódj, jönni fog a kistesó:) Nekem kislányom lesz, nagyon várom már, hogy lássam őt:) Ő a vágyott Babám, akire mi is egy évet vártunk :)) Kedves válaszoló, lehet már tudni, hogy milyen nemű a babód? A mienknek Lili lesz a neve :)
Amitől most igazán tartok, hogy nem fogom tudni, mikor van itt az idő... :) Nektek nincs, nem volt ilyen félelmetek? Lehet, csak én parázom túl a dolgot! :D Kedves Válaszoló, hogy bírod ezt a meleget? Rám 2 napja éjszaka olyan szédülések jönnek, hogy nem tudok aludni. Mindenki mondja, ne aludjunk háton, csak oldalt, de én oldalt szédülök... Háton pedig nem.... Hogy van ez?
Szép napot nektek!
Niki
Szép napot nektek!
Szia! Nagyon örülök,hogyha segítettem:-)) Igazából az egész félelem elmúlik majd egy perc alatt amikor érzed,hogy itt az idő. Szerintem az alvás miatt ne aggódj! Nekem is mondták,hogy ne aludj háton, hason meg ugye nem tudtam, az oldalamon zsibbadtam, így a végére konkrétan már nem is aludtam. Aztán egyszer arra ébredtem,hogy jót alszom...a hátamon. Meg is ijedtem, hogy baj lesz,de később rájöttem, amikor már jó nagy pocakom volt, hogy nem is tudok a hátamon aludni mert majd megfulladok. Szóval amíg nem érzel így, addig nincs baj vele. Ez csak az én privát véleményem, aztán persze lehet,hogy tévedek.
Lili az gyönyörű név!!!!
További kitartást Nektek a meleghez!! Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!