5 hetes és 4 napos vagyok a mai nap,5 mm-es petezsák az megfelelő? Még szikhólyag nincs, de látták hogy már fejlődő félben van.
Figyelt kérdés
2010. ápr. 9. 10:35
1/5 anonim válasza:
Nagyjából igen. Pár nappal voltam idősebb mikor kb. ekkora petezsák és benen szikhólyag volt. Aztán rá 2 héttel már 9 mm-es embrió csücsült.
2/5 anonim válasza:
5+5 hetesen voltam először, 8 mm-es volt a petezsák,és nem látszott benne semmi. 8+3 hetesen tudtuk meg a következő uh-n, hogy ketten vannak, akkor voltak 16 és 18 mm-esek. :-)
Szerintem minden rendben ezzel a mérettel, főleg ha már sejthető is benne valami.
Sok boldogságot!
17+5 hetes ikres kismama
3/5 anonim válasza:
Szia. Én 5+2 naposan mentem, átlag 13mm-es petezsák. ÉS írták, hogy az Y.s. (ami úgy tudom a szikhólyag)az uterus rfv.-ben. Ez alapján 6+/-1hetesnek írtak. Pulzálás még nem volt. Csak a 12. hetemen kell újra mennem. Remélem minden oké lesz. Most 9+2, vagyis 10 hetes vagyok. Különben azt olvastam hogy a petezsák mérete mindenkinél más, az a lényeg szabályos legyen!!!! Szerintem minden oké! A lényeg hogy fejlődik. Vigyázz magatokra!
4/5 anonim válasza:
Én 5+3 hetesen voltam uh-on, és az embrió volt 2,2 mm,(a petezsák pedig értelemszerűen jóval nagyobb), már pulzált a picike.. Szerintem neked később lehetett a peteérés, a lényeg, hogy fejlődik!!
5/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Leírnád, hogy mi lett a végeredmény?
Hasonló cipőben járok.
Ennyi idősen volt 6 mm a petezsák, ys sejthető.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!