Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akik sokáig (1,5-2 évig vagy...

Akik sokáig (1,5-2 évig vagy több ideig) próbálkoztak a babával, mit éreztek, amikor sikerült végre?

Figyelt kérdés

Másfél évig próbálkoztunk, inszemmel sikerült végül. Most vagyok 8 hetes. Amikor megláttam a pozitív tesztet, sírtam, amikor láttam dobogni a szívét sírtam. De egyébként nem érzek semmi különöset. Lehet, még nem fogtam fel?

Korábban úgy képzeltem, hogy a fellegekben fogok járni a boldogságtól, ha várandós leszek, de nincs semmi ilyesmi. Mi lehet az oka? Nektek volt ilyen? Változni fog a várandósság alatt?

2016. máj. 12. 16:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Még nem fogtad fel :) majd ha megszületik. Nekünk 1,5 év után sikerült. Most a második a második hónapban. Boldog babavárást :)
2016. máj. 12. 16:26
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Napokik nem tértem magamhoz annyira sokkolt a pozitív teszt látványa 5 évet vártam a babára. 27hkm
2016. máj. 12. 16:40
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Közel két év után sikerült teherbe esni, spontán. Semmit nem éreztem fizikailag.Sõt biztos voltam benne, hogy mensi lesz, mert görcsöltem. Az utolsó tesztet lõttem el ami raktàron volt nekem, mert este pub-ozni mentünk. Aznap nem ittam alkoholt. Mindenki levágta, hogy mi a szitu. :D Érzelmileg? Mikor megláttam az elsõ szavam az volt:anyád. :D Meglepõdtem na. Utána meg szarul éreztem magam amiatt, h nem érzem a felhõtlen boldogságot. Igazából azóta sem. Valahogy olyan reális maradtam. Ostoroztam magam is miatta, hogy mi van, szívtelen vagyok? Azóta rájöttem h semmi gond, minden ember más és nem várhatom hogy ugyanazt érezzem, mint amit mások mondanak.

Gratulálok!

2016. máj. 12. 17:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
4 évet vártunk. Nagyon megilyedtem. Nekem sem volt semmi euforikus boldogság csak mikor egészségesen megszületett.
2016. máj. 12. 17:24
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Több mint 9 évet vártam rá, de én sem éreztem eufórikus állapotot mikor kiderült, csak egyszerűen nem hittem el....még azóta sem :))
2016. máj. 13. 18:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

6 evet vartunk ra! Tobb korai elhalt terhesseg... Sikertelen lombik... Vegul megis termeszetes uton fogan!! Nekunk egy csoda!! Mikor pozi lett infarktus kaptam, feltem hogy megint elveszitem! Minden uh egy orokke valosag volt es felelem!

De a szivem melyen tudtam, hogy minden rendben lesz!! Amikor megszuletett (csaszarral), potyogtak a konnyeim a mutoasztalon! Na akkor ereztem egy hatalmas megnyugvast!!! Azota is imadjuk egymast a kislanyommal aki 8 honapos!;)

2016. máj. 15. 12:11
 7/7 anonim ***** válasza:
87%
6 és fél éve vártunk rá! Spontán sikerült. Olyan gyorsan kijött a két csík, hogy csak lestem...odavittem férjemnek és ő is igazából leblokkolt - nem fogtuk fel. Nehéz elhinni. Nagyon örülök, csak nehéz felfogni. 6 hetes vagyok most és nemsokára megyünk dokihoz mert még nem voltam, arra leszek kiváncsi akkor hogyan fogok reagálni és tényleg ott lesz a baba??
2016. máj. 15. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!