Akik sokáig (1,5-2 évig vagy több ideig) próbálkoztak a babával, mit éreztek, amikor sikerült végre?
Másfél évig próbálkoztunk, inszemmel sikerült végül. Most vagyok 8 hetes. Amikor megláttam a pozitív tesztet, sírtam, amikor láttam dobogni a szívét sírtam. De egyébként nem érzek semmi különöset. Lehet, még nem fogtam fel?
Korábban úgy képzeltem, hogy a fellegekben fogok járni a boldogságtól, ha várandós leszek, de nincs semmi ilyesmi. Mi lehet az oka? Nektek volt ilyen? Változni fog a várandósság alatt?
Közel két év után sikerült teherbe esni, spontán. Semmit nem éreztem fizikailag.Sõt biztos voltam benne, hogy mensi lesz, mert görcsöltem. Az utolsó tesztet lõttem el ami raktàron volt nekem, mert este pub-ozni mentünk. Aznap nem ittam alkoholt. Mindenki levágta, hogy mi a szitu. :D Érzelmileg? Mikor megláttam az elsõ szavam az volt:anyád. :D Meglepõdtem na. Utána meg szarul éreztem magam amiatt, h nem érzem a felhõtlen boldogságot. Igazából azóta sem. Valahogy olyan reális maradtam. Ostoroztam magam is miatta, hogy mi van, szívtelen vagyok? Azóta rájöttem h semmi gond, minden ember más és nem várhatom hogy ugyanazt érezzem, mint amit mások mondanak.
Gratulálok!
6 evet vartunk ra! Tobb korai elhalt terhesseg... Sikertelen lombik... Vegul megis termeszetes uton fogan!! Nekunk egy csoda!! Mikor pozi lett infarktus kaptam, feltem hogy megint elveszitem! Minden uh egy orokke valosag volt es felelem!
De a szivem melyen tudtam, hogy minden rendben lesz!! Amikor megszuletett (csaszarral), potyogtak a konnyeim a mutoasztalon! Na akkor ereztem egy hatalmas megnyugvast!!! Azota is imadjuk egymast a kislanyommal aki 8 honapos!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!