Szerintetek ez nagyon nagy hülyeség?
Nővérem is ezt csinálta az ikreivel.
Én képtelen voltam konkrétan a hasamhoz beszélni, de mivel nagy dumás vagyok, így is egész nap hallotta a hangom a fiam, amíg odabent volt...
csúnyán hangzik, de mikor megszületik egy baba, az értelme vetekszik egy szobanövényével :)
ha mesét szeretnél olvasni, az esne jól a lelkednek, akkor tedd azt! viszont a baba kedvéért nem kell gügyögni, nyugodtan olvashatsz bármit, akár a gyakori kérdéseket is hangosan, pont annyit ért belőle mint a piroska és farkasból :)
Dehogyis. Elmondom, én hogy csináltam. Zenét sokat hallgattunk és hallgatunk mióta kinn van, nem tudom, hogy hasznos-e, de amúgy is szeretünk zenét hallgatni.:)
A beszélgetés kategória úgy ment, hogy én éppen a terhesség utolsó 3 hónapjában olvasószerkesztettem egy kötetet. A magzatnak hangosan felolvastam a cikkeket és elmondtam neki, mit miért kell javítani és erre "anyu" milyen javaslatot tesz az író "bácsinak":)
A férjem minden este felolvasott egy fejezetet abból a könyvből hangosan, amit mindketten el akartunk már olvasni régóta.
Nem mondanám amúgy, hogy megismeri a hangunkat emiatt, kicsit szkeptikus vagyok, de persze születésétől is sokat beszélünk hozzá.:)
Amellett hogy nekem ment a pocakhoz beszélés is sokat olvastam neki mesét is.
Szerintem jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!