Használt valaki terhessége idején Gynoflor-hüvelytabletttát?
18 hetes vagyok és gyulladásra kaptam....az van ráírva hogy nem szabad terhesen...
Meg ez nem megelőzésre való? Én a gyulladásra kaptam.
Szia,
Én épp tegnap fejeztem be egy 6 napos kúrát vele, teljesen rendbetett! Nekem egy kis fertőzésre írta fel az orvosom, és rákérdeztem biztonságos-e azt mondta igen az :)
Rá van írva a tájékoztatójára hogy terheseknél az orvos gondosan mérlegel, magyarán ha nincs semmi kizáró oka (gondolok itt valamilyen veszélyezetettségre, vagy betegségre terhesség alatt) akkor semmi bajt nem okozhat, hidd el :)
Jobbulást, és boldog babavárást!
24 hetes kismama
ja,nekem nem mondott másta "doki" csak hogy "csúnya folyása van" . Elutaztam másik dokihoz,a záróra az volt ráírva,hogy a "a hüvely heveny gyulladása". Clion D 100 kúpokkal bombáztak,és panaszmentes voltam,a legutolsó hetekben tettem a "dokira" és a "gyógyszerére" ,a hüvelyzuhanyt is próbálta rámsózni,a kicsi egészségesen jött a világra! A második terhességem alatt csak uh-ra voltam hajlandó bejárni az itteni egyetlen "dokihoz", nem is volt semmi panaszom,2. kisljányunk is egészségesen jött a világra-leszámítva,hogy az utolsó kötelező uh-t nem volt hajlandó megcsinálni,és így csak a kicsi születésekor tudtuk meg,hogy túl érett volt a lepény,ezért kicsi súllyal született,3kg se volt, de hamar össze szedte magát,és fél évesen kicsit több mint 8 kg volt,most 9 hós,és majd kicsattan az egészségtől!!
Jó egészséget Nektek!
És ne dokidra hallgass,ha Te úgy érzed,nincs gond,akkor nem ess abba a hibába,amibe én is,hogy haladtam az árral. Arról nem is beszélve,hogy már a párom is ki volt akadva...
Kösz lányok...:)
Hát a panaszaim abból álltak ki h a kisajkak égnek meg ha hozzá is értem bedagadt...:)
Meg mint kiderült méhösszehuzódásaim vannak:S
jah s vigyázz a 9 hós babódra nagyon:)
gratula h egészséges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!