Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Melyik "jobb"? A sima szülés...

Melyik "jobb"? A sima szülés vagy a császármetszés?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 21:46
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan hogy jobb!

Ha nincs komplikáció vagy annak veszélye, bármilyen belgyógyászati, szemészeti stb de akár pszichés (félelem a szüléstől) , akkor a hüvelyi a jobb, ha te is úgy szeretnéd.

Ha viszony felmerül az esélye, hogy te vagy a babád veszélyben vagytok vagy túl nagy az esély egy komplikációra, akkor a császár a jobb.

Számodra az asztmád mellett szerintem a császár a jobb.

2010. ápr. 8. 22:56
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindkettő volt, és egyértelműen a sima szülésre szavazok. Nekem nagyságrendekkel jobb volt, pedig a sima sem volt egyszerű szülés. A császár nagyon sokáig fáj utána (egy-két hét), napokig az ágyban felülés is irtózatosan nehezemre esett. Az első felállásról nem is beszélve, amikor bizony könnybe lábadt a szemem. Szóval én egyértelműen sima szülés párti vagyok.
2010. ápr. 8. 23:00
 23/39 anonim ***** válasza:
90%

Én is aszmás vagyok,de fel sem merült a orvosaimnak,hogy-e miatt császározzanak.

22órát vajúdtam mire meglett a kisfiam,könyörögtem,hogy császározzanak meg,de nem tették hiszen csak indokolt esetben vágnak,ha a baba vagy a mama veszélyben van.

2010. ápr. 8. 23:35
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
en 2 gyereket szultem az elsot siman a masodikat csaszarral de en is azt mondom amit egy kedves valasziro irt ha elsot csaszarral szultem volna nem lenne most a fiam mert SOHA tobbet nem mennenk bele megegyszer a csaszarba!!
2010. ápr. 9. 00:30
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3 császárom volt,2 vajúdás hosszú után,utolsó pedig programozott:)Semmi bajom nem volt,gyors gyógyulás,egészséges babák:)
2010. ápr. 9. 08:17
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
javítok:hosszú vajúdás után...
2010. ápr. 9. 08:18
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt 3 sima és 2 császár, ha választani kell én a császárt választom, mert nem kellett vajudni,mert az borzasztó rossz .
2010. ápr. 12. 13:23
 28/39 anonim ***** válasza:

Hű! Nem semmi! Mi miatt volt a 2 császárod?

Azért nagyon sokszor kell vajúdni a császár előtt is. :/

2010. ápr. 12. 14:13
 29/39 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, hogy érted azt, hogy vajúdni kell a császárnál is? Arra gondolsz, hogy van aki sima szülésnek indul és a végén lesz császár?

Nekem programozott császár lesz, és én nem készülök vajúdásra. Lehet nekem is lelkileg készülnöm kellene rá...?

31 hetes kismama

2010. ápr. 13. 11:03
 30/39 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, két órás fájástevékenység kell császár előtt is, persze, ha nincs gáz, és nem kell kapkodni.

Az a két óra mindenkinek más, ne ijedj meg, hogy biztos végig fogod szenvedni. :) (Nekem pl. a derekam fájt csak végig.) Könnyű szülést kívánok!

2010. ápr. 13. 14:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!