Afp vervetelem volt.16+6 hetesen, most,2 nappal utana hivtak, meg kell ismetelni. Miert, mi baj a babaval? Egy ideg vagyok
Nem kérdezted meg a telefonban?
Ne gondolj rögtön a legrosszabbra, lehet, hogy csak technikai okai vannak (pl nem zárt rendesen a kémcső)
szerintem ne gondolj egyből a legrosszabbra, lehet hogy elkeverték a mintád, összetört a kémcső stb.
a babának rosszabbat teszel az aggódással, pláne ha felesleges!
nem lesz semmi baj:)
Ne izgulj!
Nekem is volt már olyan, hogy meg kellett ismételni a vérvételt, mert bealvadt a vérem...
Szerintem sem az eredménnyel van baj.
lehet lepontoznak de végül is a kérdésre válaszolok amennyit tudok mondani ezzel kapcsolatban.nekem is volt előző babámnál hogy nem telt el egy hét sem és visszahívtak még egyszer megismételni a vérvételt.csak annyi hogy nálam gond is volt a picivel.
de szerintem előre ne aggódj.
1.lehet tényleg hogy nem is időben vették le a vért és azért ad esetleg rossz eredményt...amennyiben rossz eredmény miatt hívnak be.
2.lehet tényleg simán technikai oka a dolognak..van egy ismerősöm akit visszahívtak közölték vele hogy mekkora marha nagy baj van beteg a baba stb és majd az uh eldönti mi legyen...na mire elértek az uh-ig kiderült hogy elcserélték a leletit.és minden tökéletes.
3.nem tudom csináltál e kombinált tesztet vagy valamit,de ha csináltál és az jó lett akkor nincs mitől félned mert nekem is megmondta a doki hogy az sokkal többet ér mint az afp és ha az afp-m rossz akkor sem kell megijedni mert a kombinált tökéletes.
mint mondtam nekem már volt egy terhességem aminél az afp kimutatott rendellenességet és uh is igazolta hogy baj van így ö nem maradhatott velem,most ismét terhes vagyok és nagyon féltem az afp-töl enni se bírtam a terhességem elején fogytam is,de mióta így megnyugtatott az orvos nem félek egyáltalán.
én azt javaslom hogy nyugodj meg mert az ha visszahívnak még nem biztos hogy bajt jelent.ez az afp annyira pontatlan vizsgálat hogy az orvosok sem tudják minek van egyáltalán csak rémisztgetik a kismamákat a pontatlansággal.
nyugodj meg nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!