Irodai munkát végző kismamák, ti meddig dolgoztok?
Figyelt kérdés
12 hkm vagyok, szellemileg elég megerőltető munkát végzek. Délutánonként elég fáradt szoktam lenni, de nem tudom elképzelni, hogy jóval előbb elköszönjek a munkahelyemen. Minden ismerős, akinek mondom, hogy végig szeretnék dolgozni, furcsán néz rám. Miért lehet ez? Ti hogy tervezitek?2016. máj. 9. 18:32
11/20 anonim válasza:
Az első terhességemnèl 35 hétig, most a második terhességemnèl 24. hétig. Most rosszul viselem a terhességet nem bírtam az egész napi ülést már 1-2 óra után kemènyedett a hasam.
12/20 anonim válasza:
29. hétig dolgoztam. Most egy hete már nem. :)
13/20 anonim válasza:
33. hétig dolgoztam könyvelőként. Csak azért nem tovább, mert hőségriadó, 40 fok volt és extrém vizesedtem, az üldögélés nem használt.
14/20 anonim válasza:
38.hétig dolgoztam, péntekig, hétfőn volt a programcsászárom. De amíg jól esik, addig dolgozz!:) nem tudom, miért néznek rád furán, rám nem néztek úgy:)
15/20 anonim válasza:
Nekem is elég megterhelő a munkám szellemileg, a 32. hétig dolgoztam. Maradtam volna tovább is (37. hétig mondjuk), de már a főnököm zavart haza. :)
Egyébként szokj hozzá.. ha ezt csinálod, az a baj, ha azt csinálod az a baj.. Mostantól mindig furán néz majd rád valaki.
16/20 anonim válasza:
32. hétig fogok, múlt héten szóltam, már csak 3 hét :) elsővel kicsit tovább, 34. hétig dolgoztam, de jó volt utána készülődni, na meg nekem az ülés elég nehezen megy, sokszor fel kell állnom, így megnem tudok dolgozni :/
17/20 anonim válasza:
Én sajnos már 7 hetesen kórházban voltam, így nem tudtam dolgozni, de azok a kolléganőim, akinek nem volt egészségügyi problémájuk egyáltalán nem mentek táppénzre, esetleg hamarabb megkezték a TGYÁS-t.
18/20 anonim válasza:
32. hétig van tervben, utána szabi, és maradék időre lesz csak TP
19/20 anonim válasza:
39. hétben vagyok, tegnap még dolgoztam :)
20/20 anonim válasza:
Mennyi ügyes anyuka! Teljesen egyetértek minden hozzászólóval, akinek az egészsége megengedi, annak nem árt meg a munka kismamaként. Én 36. hétig dolgoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!