Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy hete mar hogy mensi...

Egy hete mar hogy mensi szeruen faj (enyhen) a hasam es derekam, viszont ma ugy ebredtem es ez mostanaig is van hogy sokkal erosebb a fajdalom. Joslo fajasaim vannak?

Figyelt kérdés
Minden 10 percben bekemenyedik a hasam.Bevettem magneB6ot de semmit nem hasznal.Naponta van hol nagyon eros hol enyhen hanyingerem.Erdemes elmennem doktorhoz vagy inkabb varjak meg vele?32 hetes terhes vagyok.
2008. szept. 24. 12:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
na???
2008. szept. 29. 09:46
 12/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Lazán kezeli a dokid.... A hányinger, laza széklet, görcsök, mind mind a szülés megindulásának jelei.

Írj, hogy mi van veled, nagyon elvesztél!!!

2008. szept. 29. 12:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Meg mindig egyben.Fajasaim enyhen most kozbe kozbe vannak,ugyanugy a tobbi tunet is csak ritkabban nem folytonosan.De legalabb 33 hetet is betoltottuk.Hat igazabol nem vagyok megelegedve egy dokival sem(pedig nem keveset fizetek neki,mivel magan).Hetfon lehet bemegyek megint,ha van valami megirom.
2008. szept. 30. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!