Ha táppénzre megyek a napokban, akkor a tavalyi naptári év átlagát nézik (2008. jan-dec-ig), vagy 2008. jan-tól mostanáig veszik az irányadó időszakot?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg tavalyról veszik az utolsó 180 napot átlagnak?
5 éve dolgozom a cégnél, de nem nagyon voltam
betegállományban, így nem is tudom, hogy megy ez.
Előre is köszönöm a válaszokat, sokat segítenétek vele, ha sikerülne ezt tisztázni!
2009. márc. 31. 10:02
1/3 anonim válasza:
A keresőképtelenséget megelőző évet nézik, tehát a 2008-at.
2/3 anonim válasza:
Szia!
a tárgyévet megelőző két évet néznek - jelen esetben 2007. januártól 2008. decemberig, és azt, hogy ebben a két évben voltál-e végig biztosított. Ha igen, akkor a a fizud 70%-át, ha nem, akkor a 60%-át kapod. De ahogy látom, te 70-et kapsz, ha már 5 éve dolgozol. Én csak 2007. június óta dolgozom, az csak másfél év, így csak 60 %-kal számolnak sajnos... :(
32 hetes kismama
3/3 anonim válasza:
A tavalyt nézik,ahogy előttem is írták szakszavakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!