Egy hete mar hogy mensi szeruen faj (enyhen) a hasam es derekam, viszont ma ugy ebredtem es ez mostanaig is van hogy sokkal erosebb a fajdalom. Joslo fajasaim vannak?
Szia!
Ha rendszeres 10 percesek a fájások, és hányingered is van, azonnal irány a kórház. Infúzióval simán vissza tudják tartani. Pici még a babó, maradjon még bent. Ezek a hülye frontok nem kedveznek a pocakosoknak, nekem is frontra érkezett a nagyobbik fiam, csak nem fájással, hanem burokrepedéssel.
Jó egészséget: Judy (3 hós és 2 éves fiúk anyukája)
igen ezek joslófájások.
DE ha a keményedés rendszeres 10percenként jön,az már az igazi is lehet.Ha folyamatosan mondjuk 1órán keresztül rendszeres időközönként keményedsz,irány a kórház.persze ez még abba is maradhat,nekem is voltak joslófájásaim(34.héttől),már volt olyan hogy indultunk a kórházba és abbamaradt.aztán a 39.héten minden fájdalom nélkül elfolyott a magzatvizem és 6óra múlva meglett a kisfiam.
szóval, a békesség kedvéért, ha rendszeres lesz menj a kórházba, vagy az orvosodhoz.
boldog még minimum 4-5hét babavárást
8hetes kisfiú anyukája
8hetes kisfiú anyukája vagyok.
szerintem ne várj holnapig.
a laza széklet is a vajúdás megindulása lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!