Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Egy hete mar hogy mensi...

Egy hete mar hogy mensi szeruen faj (enyhen) a hasam es derekam, viszont ma ugy ebredtem es ez mostanaig is van hogy sokkal erosebb a fajdalom. Joslo fajasaim vannak?

Figyelt kérdés
Minden 10 percben bekemenyedik a hasam.Bevettem magneB6ot de semmit nem hasznal.Naponta van hol nagyon eros hol enyhen hanyingerem.Erdemes elmennem doktorhoz vagy inkabb varjak meg vele?32 hetes terhes vagyok.
2008. szept. 24. 12:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább menj orvoshoz. Még korai lenne, ha beindulna a szülés.
2008. szept. 24. 12:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Én is 32 hetes vagyok, hasonló problémával küszködök, napok óta, elég kellemetlen. Annyi különbséggel, hogy nekem nem keményedik a hasam. Mivel neked 10 percenkénk keményedik, szerintem keresd fel a dokid, nehogy idő előtt meginduljon a szülés!
2008. szept. 24. 12:13
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha rendszeres 10 percesek a fájások, és hányingered is van, azonnal irány a kórház. Infúzióval simán vissza tudják tartani. Pici még a babó, maradjon még bent. Ezek a hülye frontok nem kedveznek a pocakosoknak, nekem is frontra érkezett a nagyobbik fiam, csak nem fájással, hanem burokrepedéssel.

Jó egészséget: Judy (3 hós és 2 éves fiúk anyukája)

2008. szept. 24. 12:15
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

igen ezek joslófájások.

DE ha a keményedés rendszeres 10percenként jön,az már az igazi is lehet.Ha folyamatosan mondjuk 1órán keresztül rendszeres időközönként keményedsz,irány a kórház.persze ez még abba is maradhat,nekem is voltak joslófájásaim(34.héttől),már volt olyan hogy indultunk a kórházba és abbamaradt.aztán a 39.héten minden fájdalom nélkül elfolyott a magzatvizem és 6óra múlva meglett a kisfiam.

szóval, a békesség kedvéért, ha rendszeres lesz menj a kórházba, vagy az orvosodhoz.

boldog még minimum 4-5hét babavárást

8hetes kisfiú anyukája

2008. szept. 24. 12:19
 5/13 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.A fajdalom nem szunik,folyamatos.Es ezelott szekrekedessel kuszkodtem most lassan egy hete mindennap,nem hasmenes de lagyat vecezek*.ezelott meg 2-3 naponta iszonyu kemenyet.Ha holnap sem mulik ellepek a dokimhoz.Minnel erosebb a fajdalom..A baba kozben mocorog.
2008. szept. 24. 12:31
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

8hetes kisfiú anyukája vagyok.

szerintem ne várj holnapig.

a laza széklet is a vajúdás megindulása lehet.

2008. szept. 24. 12:43
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem se várj holnapig! Én a helyedben most rögtön indulnék!
2008. szept. 24. 12:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen konzultalj orvossal, a bovebb szeklet es fajasok egyutt sajnos a szules beindulasat jelezheti.
2008. szept. 24. 15:33
 9/13 anonim ***** válasza:
na???
2008. szept. 25. 09:22
 10/13 A kérdező kommentje:
A doki sem tudja mi van merthogy nem egyfolytaban kene fajjon hanem csak idokent.Annyit mondott hogy ha ma is holnap is faj menjek vissza..Most csak varunk,lassuk mi tortenik..A fajdalom ma gyengebb viszont hanyinger az nagyon van.
2008. szept. 25. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!