20-22 hetes kismamik miket vettetek már meg?
Én nem akarok a nagy melegben rohangálni és már elkezdtük összeszedegetni amik majd kellenek. Kaptunk rengeteg kisruhát hordozót stb. Júniusig mindent be akarunk szerezni hogy utána csak a mosás, pakolás maradjon.
21h km
Szia!
Én már a 2. babámat várom, de most én is hamarabb elkezdtem vásárolni, hogy ne a nagy hőségre maradjon minden.
Mivel a kislányom (most UH alapján annak tűnik) elég sok minden örököl a 2 éves nővérétől (babakocsi, babahordozó, kiságy, kókuszmatrac, légzésfigyelő, ágynemű, rugik, bodyk) ezért azokat szerzem be, amiket anno kölcsönkaptam. Már vettem mellszívót, hálózsákot, kis 56-os napozókat. Amit még tuti veszek: fiókos szekrény a ruháinak, kenguru, bébiőr, textilmózes (mert a nagyobbik lányom még lefelé nem tud egyedül menni a lépcsőn és 2 gyereket egyszerre nem tudok majd fogni...), pár új ujjatlan pamutrugi, vékony sapi.
Boldog babavárást!
2 éves kislány anyukája + 23 hetes kismami
Szia,
Nekünk már csak a kiságy hiányzik, a babahinta/játszószőnyeg (még nem döntöttem 100%-osan melyik lesz) és a tisztálkodási szerek, minden más megvan.
Rengeteg ruhája van már egyenesen télig, és már a szobadíszeis mind megvannak a falakra, meg ágyneműje, minden.
Most vagyok 23 és fél hetes, de már 20-21. héten megvoltak a fent felsorol dolgok :)
Első baba de én igyekeztem bszerezni minden hogy ne a kánikulában kelljen hatalmas pocakkal.
Jó babavárást :)
Az első terhességemmel a 36.héten vásároltam meg mindent, mert addig dolgoztam, és nem értem rá. Egyedül a babakocsit vettük meg 27 hetesen, mert akkor volt egy börze. Igazából nem is mertem volna előbb bármit is venni, tudom hülyeség, babonából.
Most megint babát várok, 12 hetes vagyok, szerencsére minden megvan az első babámtól (16 hónapos), alig kell venni valamit (minden van: babakocsi, hordozó, kiskád, ruhák, stb). De amit kell még venni, azt is az utolsó pár hétre fogom hagyni, előbb megint nem merek vásárolni.
Irigyellek titeket, hogy ilyen felhőtlenek vagytok, és vásárolgattok :) :) Én félős vagyok :S
Szia!
Én 21 hetes vagyok. Már a 12. héten megkaptuk a babakocsit, textil mózest és a 19. héten a kiságyat, matracot, pelenkázó táskát és rengeteg kisruhát. Már csak néhány dolog hiányzik, Pl: babahordozó, légzésfigyelő, ágynemű, textil pelus, stb. de ezeket a bababörzén szeretném megvenni, ami 25-én lesz, így addig nem vásárolok. Remélem ott mindent megtudunk venni és akkor, ahogy megérkezik a babaszobabútor el is kezdem kimosni és kivasalni a kis ruhácskáit. Úgy gondolom, hogy a szekrényben nem lesz bajuk augusztusig. Szerintem is jobb most elkezdeni, Én pl. a meleget amúgy sem nagyon bírom sokkal fáradékonyabb vagyok és így pocakosan biztos még nehezebb lesz elviselni. És az is lehet, hogy 1-2 héttel hamarabb érkezik a kislányom a kiírt időpontnál. Na és persze az is közrejátszik, hogy nem dolgozom így sokkal jobban telnek a napjaim, hogy tervezgetek és pakolászok. A hétvégén már a szobáját is kifestettük :)
Boldog Babavárást Mindenkinek!
Hát csajok, most egy kicsit megijesztettetek. :-)
Mi még semmit nem vettünk meg, gondoltam majd május-június környékén, előbb nem. Tudom én is, hogy nem jó a nagy melegben nézelődni, meg a pocakot cipelni, de nálunk mindenki babonás (engem kivételével), és ki sem merem nyitni a számat, hogy menjünk el vásárolni egy-két dolgot a picinek. Múltkor anyósommal is összevitatkoztam, mondtam neki, hogy úgy nem tudok elmenni szülni, hogy nincs meg semmi a babának. Azt mondta a kiságyat, meg a babakocsit MAJD megvehetjük, de a ruhákat ő fogja, ha megszületett... na szép...
A férjem is egyfolytában azt mondja, ráérünk...
Abban tudnátok segíteni, hogy miket kell, érdemes megvenni? Első baba.
Kedves Kérdező, bocsánat, hogy OFF-oltam.
23 h km
Én a 20. hétben járok, de már rengeteg minden megvan. A teljes szobaberendezés, babakocsi, kád, légzésfigyelő, rengeteg ruha (új és kapott is), bébihordó, pelenkázó. Még ki kell festeni a szobát, a kenceficéket és az ágyneműt megvenni, és azt a ruhát, amiben hazahozzuk a kórházból.
Én is úgy vagyok vele, mint az egyik előző válaszoló, hogy júniustól már csak mosni és vasalni szeretnék.
Boldog és egészséges babavárást mindenkinek!
Kedves Kérdező!
Köszönöm szépen a válaszod, jegyzetelek, hogy mennyi minden kell. :))))
Boldog Babavárást!
23 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!