Két kérdés! Terhesen colat inni? És. Másnak is ennyire szaraz a bore?
22 hetes multam. A rosszulletek meg a mai napig nem multak el . :(
Hanyinger... Hanyas...
Baj, ha naponta megiszom 1-2 pohar colat? Persze nem egy literes poharban😃..
Anno azt olvastam,artani nem art, annyi,hogy puffaszt,de en azon mar reg tulvagyok. Es egyszeruen jol esik .
A masik kerdesem,
Masoknak is szaraz a boruk? Konkretan a pocakomra gondolok,allandoan kenem,de ugyanolyan. Es felek,kifog repedni,meg csikos is leszek,ha ennyire szaraz. Es a homlokom. 😃Igen...a homlokom. Rendesen mintha halmana,(nyilvan nem ugy mintha leegnek nyaron). Miert a homlokom? Szerencsere az nem minden napos!
Valakinel hasonlo?
Nem tudom 3-as miért lett lepontozva.
Pedig ez a legnagyobb probléma vele, hogy gátolja a kalcium beépüését, mert megköti azt, pedig a csontképződés szempontjából nagyon fontos lenne.
Nekem biokémikus a férjem és én is nagyon kívánom (várandósan), egy fél litert "ihatok" egy hét alatt meg, tehát tényleg csak pár kortyot iszom, amikor úgy érzem, a gyomromnak segít.
Egyébként a jég hideg tejjel én hasonló "sikert" érek el néha, szóval érdemes lenne megpróbálni.
A bőröm nekem is száraz, béna, hogy mellette pattanások viszont vannak. Ez van, nem tart örökké. :)
Testápolóból meg több kell...
Kevés vizet iszol, azért (is) szárad mindened.
Kenhetnéd hordónyi testápolóval is, nem fog használni.
A kóla pont vízhajtó, azaz azzal adsz még egy pofont a szarnak,
plusz több koffein van benne, mint a kávéban, ami szintén nem ajanlott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!