Kismamik, vezettetek állapotosan autót?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 28. 07:39
11/17 A kérdező kommentje:
És az övterelöt hol lehet kapni? Nagyon sajálom, hála az égnek, hogy nem esett bajotok. Jó az örangyalod
2016. ápr. 28. 09:26
12/17 A kérdező kommentje:
A fakocka nemis rossz ötlet :)
2016. ápr. 28. 09:27
13/17 anonim válasza:
En is vezetek, 40. heten tul vagyok eppen. Amikor a garazsbol kihajtok, a hatrafordulas okoz nehezseget, (mert egy forgalmas utcara kell kikanyarodni.) De akkor meg ott a tukor amit lehet forgatni. Hat nehezebb, de nem lehetetlen. Szoval a poci tenyleg utban van. Most mar rendesen hatra kell doljek, hogy ne surolja a kormany vegig a hasamat, illetve a kormanyt is mar atalitottam.
14/17 anonim válasza:
Végig vezettem, még szülni is én mentem 39+5ön. Persze csak vizsgálatra indultam, ketten jöttünk ki :)
15/17 anonim válasza:
Én is még a szülés napján is vezettem.
16/17 anonim válasza:
Én jövőhéten teszem le a kresz vizsgát - remélem, utána tanulok vezetni...remélem be tudom fejezni a végéig!!! :) 19. hetet töltöm be szombaton! :)
17/17 anonim válasza:
Szia! Én is vezetek, bár a doki szerint a hosszútávot kerüljem most már. Külföldön dolgozom, 3órás az út. Igazából nem volt eddig semmi gáz azonkívül, hogy be kellett az utóbbi időben iktatnom egy pisiszünetet. 31 hetes vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!