Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik, vezettetek állapotos...

Kismamik, vezettetek állapotosan autót?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 28. 07:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
És az övterelöt hol lehet kapni? Nagyon sajálom, hála az égnek, hogy nem esett bajotok. Jó az örangyalod
2016. ápr. 28. 09:26
 12/17 A kérdező kommentje:
A fakocka nemis rossz ötlet :)
2016. ápr. 28. 09:27
 13/17 anonim ***** válasza:
En is vezetek, 40. heten tul vagyok eppen. Amikor a garazsbol kihajtok, a hatrafordulas okoz nehezseget, (mert egy forgalmas utcara kell kikanyarodni.) De akkor meg ott a tukor amit lehet forgatni. Hat nehezebb, de nem lehetetlen. Szoval a poci tenyleg utban van. Most mar rendesen hatra kell doljek, hogy ne surolja a kormany vegig a hasamat, illetve a kormanyt is mar atalitottam.
2016. ápr. 28. 09:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Végig vezettem, még szülni is én mentem 39+5ön. Persze csak vizsgálatra indultam, ketten jöttünk ki :)
2016. ápr. 28. 13:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is még a szülés napján is vezettem.
2016. ápr. 28. 14:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Én jövőhéten teszem le a kresz vizsgát - remélem, utána tanulok vezetni...remélem be tudom fejezni a végéig!!! :) 19. hetet töltöm be szombaton! :)
2016. ápr. 28. 14:43
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia! Én is vezetek, bár a doki szerint a hosszútávot kerüljem most már. Külföldön dolgozom, 3órás az út. Igazából nem volt eddig semmi gáz azonkívül, hogy be kellett az utóbbi időben iktatnom egy pisiszünetet. 31 hetes vagyok...
2016. ápr. 29. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!