Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex-van még olyan kismama,...

Szex-van még olyan kismama, aki így állapotosan nincs oda érte?

Figyelt kérdés

22 hetes vagyok, és sokan mondták, hogy majd a második trimeszterben figyeljem meg, állandóan szexelni akarok, stb. De nincs így, sőt, sokszor nincs is kedvemre, mert arra gondolok, hogy a babának milyen lehet, előtte-utána mocorog,stb.

Van még így valaki?

2013. okt. 29. 13:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia! Totálisan megértelek.

Már teljesen megértem ezt a tézist:

Egészséges terhesség alatt lehet szeretkezni, de nem fogsz :D

Mi az 1. trimeszterben, halálra aggódtuk magunkat, nagyon nehezen sikerült a baba, féltettük. Mivel ugyebár megszűnt a 28 napos ciklusos hormontermelés, ami ösztönzi és serkenti a nemi vágyat, így gyakorlatilag a vágy sem jött. Ha a férjem közeledett, jó volt, jól esett, próbálkoztunk, és szeretkeztünk is, de kevesebbszer, és többször nem tudtuk befejezni.

Eljött a 2. trimeszter, én is vártam a nagy csodát. 20 hetes vagyok. Még mindig van bennem egy korlát, így feszült vagyok szeretkezés közben, pedig akarnám. Aztán legutóbb képteléen voltam, csak azt éreztem görcsölök én is, a férjem is és kész. megölte a pillanatot. A férjem pedig mondta is, neharagudjak, de nagyon fura hogy látja közben a szép kerek pocimat, és eszébe jut Lilike, ez nagyon morbid. Én ugyanezt éreztem, hát ha még rúgott volna közben, akkor rosszul is leszek.

Így nagy egyetértésben a szekszuális életünk ritkább és más úton módon elégítjük ki egymást. Nem így terveztem korbban, de így alakult.

A fontos, hogy meg kell egymással beszélni.és az intimitást azért meg kell tartani.

Sanos nekem a mellbimbóim is nagyon érzékenyek, és nagyon rossz közben szólni a férjemnek, hogy engedje már el, mert rossz.

2013. okt. 29. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!