Most leszek 7 hetes terhes es semmi tunetem nincs sot kicsit fogytam is. Baj lehet?
Eddig fel voltam puffadva de a 6. hettol mar az is elmult a hasam kisebbnek erzem fogytam is egy kicsit. A mellem nem erzekeny semmi bajom olyan mintha nem is lennek terhes. Bajt jelent?
A heten megyek ultrahangra de felek
Szia!
Ugyanigy vagyok 6+4 naposan, eddig is csak cicifajas volt, meg almossag.
A faradtsag javareszt megmaradt, de csillapodott. A mellem viszont egyaltalan nem huzodik.
Mikor mesz orvoshoz? Nem mondom, h hianyzik a hanyas, rosszullet, mert nyugiban tudok dolgozni, csak igy mindig emlekeztetnem kell magam, h babat varok. 😊
Gartulalok kedves 4es!😊
Holnap megyek delutan orvoshoz😊
Teljesen normális.
Én végig tökéletesen jól voltam. A sima nadrág csak a 12. hét környékén kezdett szorítani. Addig mintha nem is lennék terhes. Persze látványos hasam nem volt (csak a 20. hét körül), de akkor kezdtem nehezebben gombolni a nadrágomat.
Férjem poénkodott a 14. héten, hogy most már eljön UH-ra megnézni, nem-e csak kamuzom a terhességet. Olyannyira nem változott semmi.
Sörözőben dolgoztam 12 órában, simán bírtam. (végig dolgoztam).
Nem értem, miért gondolják emberek, hogy baj van, amikor minden rendben (mert nem te vagy az első, aki ezt megkérdezi).
Én fordítva gondolkodtam. örültem, hogy jól vagyok, és úgy voltam, akkor van baj, ha görcsölök, és vérzek. Nem amikor minden ok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!