Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességet csak akkor elmonda...

Terhességet csak akkor elmondani amikor már nagyon látszik?

Figyelt kérdés

Még nem látszik,mert pocakon mindig volt felesleg. Rokonokhoz alapból 1-1,5 havonta megyünk,18. hétben járok,jövő héten megyünk,még el tudom takarni.

Nyáron nyaralás,stb,2 hónapra ki tudom húzni hogy ne menjünk,addigra kb 30. hét lesz,addig nem akarom elmondani.

Ismerős és rokoni körben utóbbi 2 évben több baba is sokadik hónapban ment el,nem birnám ki a sajnálkozást.

Férjem már világgá kürtölte volna,de kérésemre csak az itteni ismerősök,kollégák tudják.

Rokonok 250 km-re laknak,így csak azt tudják amit elmondunk nekik.

Az elején volt gond,most sem problémamentes.

Tudom hogy lesz sértődés,de most magamat védem.

Nincs bennsőséges kapcsolatom se anyámmal se anyóssal,így tényleg egy rokon sem tudja ( kollégáknak muszáj volt,be kell tanitani az utodom)

Paranoia vagy van aki megérti?

2016. ápr. 26. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tégy úgy, ahogy neked jó, az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben. A várandósságod Rólad és a babádról szól nem arról, hogy melyik rokonod/ismerősöd mit gondol!

(Utolsó válaszoló voltam)

2016. ápr. 27. 10:04
 12/13 anonim ***** válasza:
75%
Én teljesen megértelek. Az én tágabb családomnak (szüleum nincsenek már) is csak a végén mondtuk. A Férjem anyósomnak 5 hetesen elmondta, másnap már tudta az egész falu, látogatáskor mindenki a nem létező hasamat simogatta, meg a megjegyzéseket tették. Most biztos, hogy nem mondom el senkinek a 12. hétig.
2016. ápr. 27. 10:46
 13/13 A kérdező kommentje:
Na igen,nálunk se épp titoktartó a család... Anyám a szomszédját a gyogyszertárban látta,kifaggatta,5 hetes volt,6.héten elment a baba szegény meg hallgathatta a gratulációkat mert jóanyám végigvonult a hírrel,kis falu.
2016. ápr. 27. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!