Második terhességet kihordani?
Ne röstelld. Ha nehéz volt az első, akkor normális, hogy tartasz a másodiktól. Én is így vagyok vele, bár elég sokat aláztak mikor felvállaltam, hogy nem örülök a terhességnek, mert nekem pokol (és be is jött, mert negyedik hónapban is még hányok), de hát ez van, nem szeretheti mindenki :)
Nekem az elég volna, hogy a kezembe adják minden nehézség nélkül a kicsikémet. :)))
Ki előtt röstelled magad?
Nagyon nehéz terhességem és szülésem volt, ha valaha még egyszer belevágok, biztos hogy ugyanezt fogom érezni és tuti, hogy elhangzik majd, hogy "mi a fenéért csinálom ezt", de majd kárpótol a gyerek.
Nem mindenki szeret terhes lenni, nem mindenkinek van meg a rózsaszín felhők feletti lebegő érzés... Sokunknak csak egy szükséges rossz ahhoz, hogy gyerekünk legyen.
Ne is monddd..
Indult az elsővel vérzés fertőzések,félidőben meg akart születni , àllandó keményedések,súlyos toxaemia de hàla egészséges baba lett.
Màsodik vérzés,korai keményedések méhösszehúzódások ..sajnos elvesztettük.
Mindenki cseszeget most hogy a harmadikat vàrjuk hogy mi§rt nem tudok mosolyogni...jah..mert imàdom szeretem s rettegek...mindig van valami.Vérzés,fertőzések,àllandó méhösszehúzódàsok,keményedések.
Minden nap magamban imàdkozom s beszélek hozzà.
De ettől még sajnos szorongok.
Szeretném élvezni a kismamasàgot,aktívkodni itthon.De marad a sok pihenés.
Nehéz de szeretnénk kistesót s mindent megteszünk.
Ötös vagyok azt nem is írtam hogy rettegek a szüléstől nehogy ott baj legyen ill a fàjdalomtól.
De örülök hogy itt van mert imàdom ahogy mozog.Ezért nem is lenne jó ha csak úgy ideadnâk :)
Azért is megcsinàljuk:)
Szerintem meg örülj. Te tudod milyen egy "rossz" terhesség,arra szàmìtasz ìgy max pozitìv csalódàs ér. Én úgy vàgtam bele a màsodikba,hogy juppi de jó,miutàn az első az egy àlom volt. Ezek utàn hatalmas csalódàs volt ez a 9 hónap... Betegségek, fenyegető koraszülés,görcsök,fàjdalom,stressz... Aztàn 4 hónap fekvés. Nem is nagyon éreztem semmit a gyerek irànt... Borzasztó volt.
Most màr megszültem,minden oké. Imàdom a kiscsajt,de alaposan megszenvedtem. Ha ez lett volna az első terhességem nem biztos,hogy lenne következő,vagy azt érezném,mint Te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!