Második terhességet kihordani?
Figyelt kérdés
Mikor újra teherbe estetek, éreztetek olyat, hogy fogtok újra végigcsinálni 9 hónapot? (Úgy mindent beleértve.) Röstellem magam. :(2016. ápr. 22. 08:49
11/18 anonim válasza:
Alig vártam,hogy terhes lehessek. Erre 15+4 en is hányingerem van, 0-24 kb a 6+4-től.Szörnyű az egész.De nem bánom és reménykedem,hogy elmúlik lassan.
12/18 anonim válasza:
ki tudod hordani,másodikat is ugy várd mint az elsőt
13/18 anonim válasza:
Nem, én akartam màsodik gyereket, tudtam mivel jàr
14/18 anonim válasza:
Ajjaj.Nekem az első, vagyis a harmadik terhességem pokol volt.Két vetélés előzte meg, eleve paráztam.Aztán jöttek a is a gondok, nyíló méhszáj, fekvés félidőtől, végén három hét kórház,magas vérnyomás....Na hat év után újra babás lettem.Azt az érzést azóta is szégyenlem, pedig már nyolc hónapos a babám.Szó szerint nem akartam mégegyszer átélni a kilenc hónapot.Nagyon rosszul voltam a tizedik hétig.A fordulópont kb. a 12. hét után jött, mikor már jól voltam, tudtam enni, és elmentem kineziológushoz is, hogy feldolgozzam a traumáimat.Onnantól álom terhesség, és álom szülés.Most ott tartok, hogy lehet jöhetne a harmadik majd egy-két év múlva....Szóval fel a fejjel.
15/18 anonim válasza:
Én is így éreztem. De úgy voltam vele ,hogy annyi mindenen átmentem a fiammal készültem ugyan azokra a dolgokra.Már a környezetem és a családtagjaim is mondták,hogy csodálkoznak,hogy belevágunk még 1x.Párom külföldön dolgozik így még -gázosabb..volt nekiindulni..25 hetes vagyok és eddig semmi tünetem nincs.Az első babával már túlvontam a rosszullétektől szenvedős lepénybiobszián terhességi cukorbetegségtöl kezdve mindenen.Még a mai napig se hiszem.el,hogy eddig semmi ...bele kell vágni mert már lelkiekben tudsz készülni..és lehet nem.lesz semmi probléma.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ. :)
Igazatok van, nincs 2 egyforma terhesség, hátha megúszom a negatív dolgokat. Halogatni se jó, azzal csak a feszültség nő, vagy a vágy...nem is tudom..
2016. ápr. 22. 23:00
17/18 anonim válasza:
Nem,es nem is fogom tudni,mert csak egy gyereket akarok,Nekem olyan munkam lesz ami miatt tobb nem fer bele szamomra.
18/18 anonim válasza:
2.babát várjuk 22 hónap lesz a fiam és julisba születendő lányunk között.
A szagundoros időszak volt a legnehezebb illetve most már mászkálás. De most.úgy rohan az idő hogy borzalom.
Élvezem egyébként imádom! Inkább attól félek hogy abba a napba mig kórházba leszek mennyire viseli meg a fiamat.
29hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!