Mikor menjek újra cukorterhelésre?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam cukorterhelésen, de nem tudták levenni a második vért mert nem találtak fél órán át vénát.mikor menjek szerintetek a következőre?2016. ápr. 26. 08:44
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, nálatok hogy van, de nálunk időpontot kell kérni. Szóval szerintem telefonálj, és kérdezd meg.
2/6 anonim válasza:
Egy hét minimum kell, hogy a vénáid regenerálódjanak, de inkább kettő. 24-28. hét közt ajánlott a terhelésest megcsinálni, szóval abba bele kell hogy férj. Én két hét múlva mennék.
Nem tudom, hogy lehet-e közben nálatok vizet inni-ahol én voltam, lehetett, mert terhelés közben én innék a helyedben egy-két pohár vizet is, ha folyadékhiányod van, nehezebben találják a vénát.
Ha fontos valamiért ez a terheléses eredmény neked-a nőgyógyászod kérdezd, de pl. ha van cukorbeteg a családban, vagy terhességi cukros, esetleg te voltál korábbi terhességben magas cukorral-akkor minél hamarabb menj el, de én ekkor is kivárnám az egy hetet.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.26 hetes vagyok.nem lehet inni terhelés közben.nem volt magas soha életemben a cukrom és a családban sincs.
2016. ápr. 26. 09:29
4/6 anonim válasza:
Nekem megengedték, (nemcsak nekem, hanem ahol voltam) mert nem hígítja annyira a vért, persze nem literszámra. Ha nem iszok, akkor nem is tudják levenni a vérem, mert kb. két jól szúrható vénám van és kész. Ha azt nem találják, akkor tűpárna leszek és jöhetek később...:( Sajnálom hogy így jártál.
5/6 anonim válasza:
Szerintem ha mész az orvosodhoz kérdezz rá, hogy ő mikor javasolja.2-3 hétnek biztos el kell telni.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Beszéltem orvosommal aztmondta jövő hét végénél előbb ne menjek.
2016. ápr. 28. 05:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!