Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek menjek orvoshoz?

Szerintetek menjek orvoshoz?

Figyelt kérdés
5 hetes vagyok és két hét múlva kell menjek orvoshoz. Kicsit aggódok mert tegnap este elkezdtem görcsölni és a derekam is fájt. Szerencsére miután lefeküdtem pihenni egy kicsit, elmúlt. Ma pedig szúrkálásokat érzek a petefészkeimnél és a méhemnél de főleg bal felől.Ezek normálisak ilyenkor? Menjek hamarabb orvoshoz? A doki azt mondta, hogy csak 7 hetesen érdemes menni mert akkor fogunk többet látni. Aggódok mert már volt egy vetélésem. Akkor mondjuk másképp éreztem magam. Most van hányingerem és szédülök is, akkor viszont nem volt semmi ilyesmi pedig már 9 hetes voltam. Még hozzátenném, hogy a nemvárt előtt egy nappal teszteltem erős pozitívat, ugye ez nem jelenti azt, hogy méhen kívűli?

2016. febr. 24. 16:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Szedj magnéziumot, az szokott segíteni pl DM-sajátmárkás magnéziuma 400 mg-os .De ha vérzést barnázást ( bármilyen kicsit is ) azonnal menj orvoshoz.
2016. febr. 24. 16:06
 2/3 anonim ***** válasza:
A görcsölés is és a szurkálás is normális. Ezek miatt kár hamarabb menni.
2016. febr. 24. 16:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia nekem ugyan ez volt.Novemberbe 6+3hetesen vetéltem el most januàr 13 volt meg utoljàra.Nem vàrt elõtt 2nappal pozitívat teszteltem.Idõpontot csak màrcius 1re kaptam addigra lesz 7hetes.Viszont fàjt a derekam meg a hasam is enyhén görcsölt.Vettem magne B6 ot miòta szedem enyhült minden.
2016. febr. 25. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!