Tegnap voltunk UH-on, végre, az elsp tali meg volt.13 hetes terhes voltam eddig. De a UH. Szerint 11+6 vagyok, vagyis ma lettem 12 hetes terhes, a baba kora szerint? Ezentúl ezt kell számolni?
Figyelt kérdés
Mondjuk én pontosan tudom, hogy mikor foganhattam, mert jól figyeltem a testem működését...de ezek szerint nem pénteken változik a hét, hanem kedden !Uh.-os szerint.Most akkor innentől kezdve, egy héttel minuszt számoljak?Tehát most vagyok 12 hetes,holott már a terhesség szerint +2 hét a 14 hétben vagyok !Ha már meg van a pontos, meghatározott kora, akkor az számít?Amúgy azt mondta a vizsgáló, hogy a korának megfelelően fejlődik, és 51 mm hosszú a CRL-je, ez jó ?Meg, hogy ő úgy látja minden rendben van, eddig vele.Még nagyon kis picike, alig kivehető a képen, de mégis jó érzés látni, ficánkolt közben ! :)2008. szept. 23. 17:22
1/5 anonim válasza:
az utolsó menses első napjától számold. innen számolja a doki, a védőnő, stb... mindenki. az UH a fejlődés szerinti időt adja meg, de a mensestől számol mindenki.és főleg ha rendben van minden, akkor nem is kell aggódnod.
én 12+1 voltam mikor mentem, és 12+6-ra állapította meg, de most a régi idő szerint számolok.
de jó neked hogy ficánkolt közben, nekem végig aludta, nem tudtuk felkelteni... :P
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor maradok a pénteki váltásnál... :), és akkor már 14.hétbe fogok lépni majd :) ezen a héten ! :)Nekem eslőre csak feküdt, de mikor rányomta za UH fejet a hasmara nő, akkor jobb lábbal elrugaszkodott és egy nagyot ugrott, mintha át akarta volna ugrani a lécet...egy magas ugró :), azátn jó hátra csapva a kis fejecskéjét, visszazuhant, jaja, nagyon sajnéltam, hogy miket csinál magával...de férjem mondta, hogy ő ott lebeg, nem beverte a fejét, érzése van, hanem csak lebeg..,meg a víz körebe veszi :)! Aranyos volt...!Aztán csak 2 percig láthattam, mert elfordították a kamerát, mert maguknak elemezgették, és a sarokban volt még egy gyakornok is, és neki kellett befordítani a kamerát :( A férjem többet rálátott, de én sajnos már semmit !csak a képet kaptam emg utána, amin még eléggé csak a körvonalai látszanak ! :( De majd a 20.hetin :) !Többet !
2008. szept. 23. 18:11
3/5 anonim válasza:
én a 18.héten voltam,már jó nagy volt a lányom, mindene simán kivehető volt a 2D-n is :)
boldog babavárást!
üdv: 20 hetes (első voltam)
4/5 anonim válasza:
Szia.Nálam is hasonló a helyzet,a 18.dik héttől...hét csúszás van,a doki az uh-á szerint nézi innentől kezdve a heteket(legalábbis nálam ).Ebből kifolyólag modosítva is lett kiirt időpont.Én betöltött 35hetes lennék...De 34hetes vagyok.Minden jót :)
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, tehát akkor egy héttel vissza!Végülis érthető, mert a kis élet csak 2 héttel később kezd el kialakulni a mensi után,addig meg csak saccolásnak veszik..ezzel a mensi idejétől nézve,mert az a biztos...addig !:)
2008. szept. 24. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!