Hogy kell számolni a baba napi mozgását?
Jaj, ne! Még mindig számoltatnak?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Gondolom érzed, hogy mozog-e a babád. Ha véletlenül kevesebbet mozogna, biztosan feltűnne...
Én akkor sem értem, hogy ha nem lehet valamiről pontosan meghatározni, hogy mi az EGY, akkor hogy lehet meghatározni, hogy mi a TÍZ???
Az is egy ha 2 percig forog egyfolytában, meg az is egy, ha épp rúg egy nagyot? Ez így hülyeség.
Sosem számoltam,pedig elég "paramami" voltam.
Egyszerűen csak figyeltem a megérzéseimre,és összességében figyeltem hogy egyáltalán mozgott-e aznap.
Nem kell ennyire túlgörcsölni,de persze mondom ezt én,akinek egy egészséges,okos kisbabája született.
Biztos van aki rossz tapasztalatok miatt inkább azt mondja számold!
Ezt én sem nagyon értem. Nekem pl. nagyon sok olyan van, mintha a beleimben kipukkanna egy lufi - amit már kislány koromban is éreztem, csak akkor még egyértelműen bélgáz miatt volt. Meg nagyon sok olyan van, mintha haladna lefelé a kaja a beleimben - ilyen érzésem is volt már jóval a terhességem előtt. Olyan is szokott lenni, mintha egyszerű kis izomgörcs összerántaná a hasamat - ilyet is éreztem a terhesség előtt sokszor, mert elég gyakran rángatóztak az izmaim mindig is (karom, combom, hasam, mellem).
Szóval... Nálam ez elég bonyolult művelet lenne.
22hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!