Mekkora lesz a picim? Mint ha kicsit nagy lenne a hetéhez képest.
Figyelt kérdés
Ma voltam kórházban, UH-n mérni a pici, mi újság vele.
35 hét +6 napon vagyok.
BPD: 88,9
HC: 329
AC: 310
FL: 66,7
súly: 2592
HC hogy lehet akkora mint egy 38 hetes babának? Nagy lesz a picim? Szerintetek mekkora súllyal fog jönni? :)
2016. ápr. 25. 15:40
1/6 anonim válasza:
nincs a leleten magzati méretek alapján számított kor? nekem 1,5 héttel nagyobb volt a magzatom mindig, a 37. heti uh-n aztán hirtelen a terhességi kornak megfelelő. Nála a combcsont és a fej volt mindig nagyobbacska, aztán ez eltűnt.:)
2/6 A kérdező kommentje:
A becsült terhességi hetem stimmel, ugyan az, mint a naptárban követett terhességi hetem
2016. ápr. 25. 18:48
3/6 anonim válasza:
"Mint ha kicsit nagy lenne a hetéhez képest."
én pedig: nincs a leleten magzati méretek alapján számított kor?"
ha az egyezik, akkor pont megfelel méretileg.nem nagyobb, az értékek önmagukban semmik.
4/6 anonim válasza:
Nekem ezen az ultrahangon már négy kilósra mérték a fiam. Na az az igazán nem kicsi. A tiéd átlagos.
6/6 anonim válasza:
A BPD és az AC értéke alapján becsülik a súlyt.....szóval ez csak becslés, ne vedd készpénznek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!